IJM’S Summer Nights

De zomer is begonnen! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en dat vieren wij met de IJM’S Summer Nights op ons nieuwe Strandzicht terras. Elk weekend geniet je op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 17.00 uur bij de IJzeren Man van heerlijke gerechten die onze grillmasters live voor jou bereiden. Onbeperkt genieten voor een vaste prijs.

De weekenden staan in het teken van verschillende thema’s en worden elke avond afgesloten met een lekker ijsje van dé ijssalon van Vught, Lavinia. Hier wil je bij zijn!

Summer BBQ

Heerlijk malse stukken vlees, vers gegrilde groente en diverse homemade sauzen; onze Amerikaans georiënteerde grillmasters werken vanuit hun passie en dat proef je! Hier komt niet alleen de vleesliefhebber aan zijn trekken; ook vis en veggies worden met liefde voor je gegrild. Zien we jou 23, 24, 25 juli of 13, 14 of 15 augustus?

Seafood Nights

Geen zin om te koken? Laat ons het werk doen en geniet 30, 31 juli & 1 augustus en 20, 21 & 22 augustus van onze Seafood Nights op het nieuwe Strandzicht terras. Onze grillmasters bieden een grote diversiteit dagverse vis aan en hoewel het een Seafood Night is, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker aangenaam verrast worden!

Viva España

Let’s get Spanish! 6, 7, 8 augustus en 27, 28 & 29 aug halen wij de Spaanse sferen naar ons Strandzicht terras toe. Geniet van heerlijke Spaanse gerechten zoals onze op hout gestookte paella. Alle gerechten worden live bereid door onze grillmasters. Wil je je écht aan de Spaanse costa wanen? Bestel dan een verfrissende kan witte sangria met licor 43.

Viva-Espana-IJM-zomer