Tijd voor een update

Persconferentie 25 januari 2022

Ook wij zaten in spanning. Wat zou de persconferentie deze keer in petto hebben? Een verlenging van de lockdown of eindelijk wat versoepelingen? Maar de kogel is door de kerk en de maatregelen zijn bekend. Voor een compleet overzicht van de maatregelen, zie de website van Rijksoverheid. Natuurlijk heeft dit ook weer gevolgen voor IJzeren Man Vught. Zie hiervoor onderstaande.

 

Maatregelen | 26 januari t/m 6 maart

Dinsdag 25 januari was er weer een persconferentie. Dit keer met heel goed nieuws! Hieronder lees je wat de nieuwe maatregelen voor IJM betekenen vanaf 26 januari.

Teamspellen-jenga-Fitt-Outdoor-IJM

Strandbad | elke dag open

Het IJM Strandbad blijft dagelijks geopend van 10.00-17.00u. Hier kun je in de speeltuin spelen en gebruik maken van horeca to go. Om het extra gezellig te maken steken we de vuurboten aan en is ook marshmallows roosteren mogelijk.

Vanaf 26 januari wordt weer de reguliere entreeprijs gerekend. In het winterseizoen t/m 31 maart is de entreeprijs inclusief een consumptiebon ter waarde van 3,00, te besteden bij de Kiosk.

vuur maken ijzeren man vught

Horeca to go | blijft mogelijk

We blijven horeca to go aanbieden vanuit de Strandbad Kiosk. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10.00 – 17.00 uur. Hiervoor kun je aan de buitenzijde van het park terecht bij het ’to go loket’ of op het park bij de Kiosk.

Bij de entreeprijs zit een consumptiebon ter waarde van 3,00 inbegrepen. Je krijgt dus toegang tot het park, de speeltuin, facilitaire voorzieningen en alles wat het Strandbad nog meer te bieden heeft. Alles is weer geopend! De consumptiebon lever je tegen dezelfde waarde weer in bij de Kiosk voor wat lekkers. Genieten!

Let op | bij het Strandbad en de horeca to go geldt pin only (m.u.v. entreekassa Strandbad).

Horeca-Kiosk-Strandbad

Strandhuys | welkom terug!

We mogen weer! Vanaf woensdag 26 januari is het Strandhuys weer elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. T/m 6 maart geldt een sluitingstijd van 22.00 uur. Wel zijn de basisregels in de horeca van kracht. Denk aan een QR code voor toegang, vaste zitplek, mondkapje wanneer je niet aan tafel zit en 1,5m afstand. Dit zijn opgelegde voorwaarden om open te mogen. We vragen daarom jullie medewerking en begrip.

Wil je iemand verrassen? Haal dan een IJM Giftcard in huis. De giftcard is dagelijks binnen openingstijden aan de Strandbad kassa of in het Strandhuys te koop.

IJzeren-Man-Strandhuys-Vught

Strandpaviljoen | plan vooruit!

Jouw mooiste dag met vrienden en familie, een vergadering om alle neuzen weer dezelfde kant op te laten wijzen, het vieren van een jubileum.. wat de reden van jouw bijeenkomst ook is: wees er op tijd bij. Nu er weer steeds meer mag, stromen ook de reserveringen weer binnen.

Doordat er het afgelopen jaar veel bijeenkomsten, feesten, vergaderingen en events zijn geannuleerd en verplaatst hebben we in 2022 en zelfs in 2023 al heel wat opties/boekingen staan. Goed nieuws natuurlijk, maar wil je jouw bijeenkomst ook graag door IJM laten verzorgen? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met onze salesdames, kom de locatie bekijken (let op: alleen op afspraak) en leg de gewenste datum vast. Graag tot snel!

Trouwlocatie-Strandpaviljoen

Stranduitjes | het mag weer!

Het mag weer! Op dit moment geldt er geen maximale groepsgrootte meer bij buitenactiviteiten. Dus dit is hét moment om het lang uitgestelde kinderfeestje, bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendenweekend in te halen. Lekker in de buitenlucht genieten van de leukste activiteiten. Van teambuilding tot funbuilding en van laagdrempelige activiteiten tot een uitdagend programma.

Alvast informatie opvragen en een datum prikken? Informatie of een offerte opvragen is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Alle activiteiten worden volgens de dan geldende Corona-maatregelen voor jullie organiseert. Denk bijv. aan een kleine aanpassing in het programma. Volledig in overleg!

Eendjes-hengelen-Hunger-Games-activiteit

Klimbos | avonturiers opgelet!

Het mag weer! Zowel het klimbos als nettenpark mogen vanaf 26 januari weer open. Let’s go on an adventure! T/m maart is het klimbos alleen in de weekenden geopend, met uitzondering van de carnavalsvakantie.

De actuele openingstijden bekijk je hier. 

Vught-Klimbos-IJM