Bedrijfsuitjes & Teamuitjes

Teamuitjes in hartje Brabant

Een bedrijfsuitje aan het langste strand van Brabant beleven? Wil je een dagje puur genieten en ontspannen, actief de strijd met elkaar aangaan of een écht teambuilding arrangement beleven? IJM Outdoor verzorgt tal van teamuitjes in hartje Brabant. Een uitgebreid en divers aanbod met toffe activiteiten én horeca mogelijkheden bieden volop mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje in Brabant en omgeving. Gezellig een dag met collega’s op pad. Hier wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat.

Locaties voor jouw bedrijfsuitje

Kies zelf je toplocatie! IJM Outdoor is gespecialiseerd in het verzorgen van personeelsuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes in Noord-Brabant, maar óók op jouw eigen locatie. Onze hoofdlocatie is bos- en strandlocatie de IJzeren Man in Vught, een prachtige locatie aan het water met tal van mogelijkheden voor activiteiten en horeca, zeer centraal in Brabant. Daarnaast kunnen we jouw personeelsuitje ook verzorgen op een locatie naar wens, zoals een eigen bedrijventerrein of sportcomplex. Waar willen jullie op teamuitje?

De leukste activiteiten!

Op zoek naar een origineel teamuitje? Laat je inspireren door onderstaande arrangementen. Stel zelf je groepsactiviteiten samen of kies één van onze volledig gethematiseerde toppers, zoals het bedrijfsuitje Expeditie Robinson, Hunger Games of Mission Impossible. Niet precies het juiste programma gevonden? Dan maken wij graag een voorstel op maat!