Zeskamp

Een zeskamp met diverse activiteiten

Ga jij graag de strijd aan op een gave luchtattractie, met zeskamp spellen en team spellen? Ga voor een familie zeskamp en daag je familieleden uit! Een leuke combinatie aan activiteiten, waarbij jullie gaan rennen en springen, maar ook snel denken om de meeste punten te scoren…

Zeskamp onderdelen

Deze zeskamp bestaat uit een tweetal luchtattracties, twee mega team games & twee zeskamp spelen. Teamwork en plezier gegarandeerd!

Luchtattracties

stormbaan

Obstakelbaan

Een opblaasbare stormbaan mag natuurlijk niet ontbreken in een zeskamp. Gecombineerd met de wiskundige zeshoek wordt het een spannende strijd!

IJM-Table-Soccer-sportdag

Table soccer

In dit levensgrote tafelvoetbalspel wordt het voetbaltalent van de teamleden op de proef gesteld. Spring en schiet in het rond en probeer die mooie omhaal te maken!

Mega team games

Wereldbal

Een twee meter hoge opblaasbal waarmee het team een parcours aflegt met één van de teamleden boven op de bal. Durf jij het aan?

Samenwerken-Lopende-A

Lopende A

De lopende A is een echte teambuilder, waarbij de teamleden elkaar nodig hebben om de eindstreep te halen. Vertrouw op je teamgenoten!

Zeskamp spelen

Skippyslang-estafette-sportdag

Estafette

Een spannende estafette race met zaklopen, bouncen op de grote skippyslang en als team vooruit in de funslang!

Kratlopen

Door middel van kratten is het de bedoeling om zonder de grond aan te raken de overkant te bereiken. Houdt jouw team de voetjes van de vloer?

Prijzen zeskamp

V.a. 40 deelnemers  |  31,50 p.p.

Prijzen in € en incl. 9% BTW

  • 2 uur
  • v.a. 31,50 p.p.

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • 2 Luchtattracties
  • 2 Mega team games
  • 2 Zeskamp spelen
  • Entree IJM recreatiepark

Familieweekend

“Tijdens ons familieweekend een gezellige familie zeskamp gedaan. Leuk dat oma ook een beetje mee kon doen en de kleintjes op de hindernisbaan konden spelen”

43 pers.

Familie Strootman

“Bedankt IJM-Outdoor! We hebben genoten! Wat een fijne middag was het, vooral de stormbaan was erg leuk voor de kinderen (en voor ons ;).”

42 pers.

Anderen bekeken ook