IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Interactief Rondje IJzeren Man

08-03-2021 | Genieten van de buitenlucht, even stil staan bij de prachtige omgeving en onderweg een koffie to-go halen. Wandelen is immens populair geworden en het rondje IJzeren Man is de favoriete route van vele wandelaars. Om iets extra's toe te voegen aan de ronde en tevens wat meer te weten te komen over het onstaan van de IJzeren Man, is het interactieve Rondje IJM in het leven geroepen.

Tickets zijn à 4,50 p.p. bij de IJM Strandbad kassa te koop. Scan vervolgens de code en je krijgt de vragen op je mobiele telefoon in beeld. Lever je na de wandeling (±4,5km) jouw antwoorden in bij het Strandbad afhaalluik? Dan word je beloond met een drankje! 

Interactief Rondje IJzeren Man

Winter wonderland met volop schaatsplezier

15-2-2021 | IJM kijkt terug op een succesvol weekend vol schaatsplezier en gezelligheid. Sinds jaren kon er namelijk weer geschaatst worden bij de IJzeren Man in Vught. Het ijs was dit weekend officieel goedgekeurd door de ijsmeesters en dat lieten de schaatsfanaten zich geen twee keer zeggen. Al vanaf zonsopkomst verzamelden de eerste schaatsers zich bij de plas en dit ging tot zonsondergang door.

De IJzeren Man had tal van maatregelen getroffen om de locatie Corona-proof in te richten en alle schaatsers en toeschouwers op een goede, verantwoorde manier te voorzien van een hapje en drankje. Er hing een gezellige sfeer blijkt ook uit de reacties van bezoekers. "Dit jaar kon ik niet op wintersport en ook Carnaval vieren gaat helaas niet, maar een weekend als dit maakt veel goed." & "Hier waren we echt aan toe. Het was top geregeld en erg leuk om bij te zijn." zijn slechts enkele van de vele positieve reacties. Hopelijk volgend jaar weer!

Winter wonderland met volop schaatsplezier

Oliebollen Drive Thru

11-12-2020 | IJM's Oliebollen Drive Thru

Bestel jouw oliebollen vooraf online via deze link (mogelijk tot woensdag 30 dec 22.00u) of ter plekke bij de Strandbad kiosk en zorg dat je op Oudjaarsdag gebakken zit. Oliebollen regelen was nog nooit zó leuk in de IJM's Oliebollen Drive Thru! Voorproeven? De oliebollen zijn in december dagelijks al los of per 11 stuks bij de kiosk te koop.

Bestel vooraf en haal je oliebollen geheel corona-proof op in het door jou gekozen tijdsslot op 31 december.

Oliebollen Drive Thru