Vlot bouwen en varen

Wil je de outdoor & team skills van de leerlingen bevorderen? Samen leren door samen aan de slag te gaan? Een stukje ervaringsleren? Laat de leerlingen het vlot bouwen en varen ervaren. Een perfecte activiteit om in een ongedwongen sfeer toch te werken aan de onderlinge samenwerking.

 

Teambuilding

De leerlingen werken aan de teambuilding doordat ze samen aan de slag gaan met tonnen, palen en touwen. Met slechts deze materialen gaan ze samen tot een plan komen en er een mooi vlot van knopen. Kunnen de leerlingen elkaar goed helpen en komen ze samen tot een stevig vlot? Maar dan zijn ze er nog niet! Er zal ook gevaren worden op het vlot. Krijgen ze samen de slag te pakken en peddelen ze als snelste van allemaal om de boeien heen?

Competitie

Om de strijd spannend te maken zijn er per team punten te verdienen in drie fases. In de eerste fase zijn er punten te verdienen door middel van het bouwen van een technisch goed vlot. In de tweede fase zijn er punten te verdienen door zo snel mogelijk de boei te bereiken. In de derde en laatste fase zijn er punten te verdienen door zo snel mogelijk terug op het strand te zijn, het vlot af te breken en een teamyell te laten horen. Wie scoort de meeste punten?

Wat gaan de studenten beleven?

Instructies

Leer hoe je kunt knopen en maak een plan!

Bouwen en knopen

Samen aan de slag met touwen, palen en tonnen.

Vlot varen

Het water op voor de race op de vlotten!

De afsluiter

Snel terug het strand op, afbreken en yell!!!

Prijzen Vlot bouwen en varen

V.a. 12 deelnemers  |  19,50 p.p.
t/m 12 deelnemers  |  234,00

Prijzen in € en excl. 9% BTW

  • 1,5 uur
  • v.a. 19,50 p.p.

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Instructie knooptechniek
  • Entree IJM Strandbad

Outdoor sportles

“Een aantal leerlingen gaven aan dat het nog leuker was geweest wanneer het vlot varen langer mocht duren. Een goed compliment, voor deze leuk opgezette activiteit!”

16 pers.

Sportmiddag

“Wat hebben we plezier gehad met de leerlingen! Het viel nog niet meer om de vlotten stevig te maken, maar ze zijn heel gebleven. Heel leuk.”

34 pers.

Andere bekeken ook