IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Meer dan zwemmen alleen!

IJzeren Man Vught is een schitterend mooi strandbad gelegen in een bosrijke omgeving waar u kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten en de prachtige omgeving. Het water van het 52 hectare grote natuurbad staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. Kom lekker naar het IJzeren Man Strandbad en geniet van het water en de natuurlijke bosrijke omgeving.

Behalve de omgeving, zwemmen en zonnen, heeft het Strandbad nog veel meer te bieden! Voor jong en oud allerlei mogelijkheden in strandrecreatie. Attracties op het water, diverse leuke sport & spel opties en uiteraard is daar altijd de speeltuin nog..

Natuurlijk genieten!

Meer dan zwemmen alleen!

Optimaal genieten van de zon

Hoewel de IJzeren Man gelegen is in Nederland en we hier niet het meest tropische klimaat kennen, kan het prachtig mooi weer zijn alsof je op vakantie bent in een warm land! Maak je verblijf aan de IJzeren Man nog aangenamer met een ligbed of bescherm je tegen het Nederlandse zonnetje met een parasol. 

Huur ligbed | 7,5 euro per dag*

Huur parasol | 2,5 euro per dag*

Huur zonnescherm | 2,5 per dag*

*Bij het huren van diverse huuritems wordt een contante borg gevraagd. Deze ontvangt u uiteraard direct retour wanneer de items in dezelfde staat worden ingeleverd als waarin u deze eerder had ontvangen.

Optimaal genieten van de zon

Op het water

Waterattracties voor echte durfals, maar ook gezellige spetterpret voor jong en oud. Het IJzeren Man Strandbad beschikt over een duikplank, watertrampoline, glijbaan, waterfietsen, SUP's en diverse boten. Bekijk gauw alle mogelijkheden en prijzen op onze pagina over strandrecreatie!

Op het water

Sport & spel

Te koud om te zwemmen? Of gewoon zin om even aan wal te staan? Naast een fijn terras waar u kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht, zijn er diverse activiteiten te doen als bijvoorbeeld voetballen in de pannakooi, voor de kleintjes is er een piraten speurtocht met leuke opdrachten en er kan ook golf gespeeld worden. Bekijk de mogelijkheden!

Sport & spel