IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Corona & het IJM Strandpaviljoen

Maatregelen rondom het Corona-virus
Alle besloten evenementen die in het IJzeren Man Strandpaviljoen staan gepland, vallen onder de horecamaatregelen. Dit betekent dat er in het IJM Strandpaviljoen evenementen georganiseerd kunnen worden, maar er rekening gehouden wordt, met het maximum aantal personen dat het Paviljoen toelaat om de 1.5m te waarborgen. Uiteraard denken wij graag met jullie mee.

Bij vragen over een aanvraag/reservering, neem per mail contact op met jouw eigen contactpersoon van het sales-team of bekijk de veelgestelde vragen m.b.t. de Corona-maatregelen.

Alvast een (vrijblijvende) offerte opvragen voor een datum later dit jaar? Dat kan! We zijn gewoon bereikbaar.

Corona & het IJM Strandpaviljoen

De perfecte locatie voor jouw feest of event!

Het Strandpaviljoen is een unieke strandlocatie aan de IJzeren Man in Vught. Het Strandpaviljoen is een mooie locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Met haar drie zalen met bijbehorende terrassen is er altijd wel een manier te bedenken die goed aansluit bij jouw bijeenkomst. 

In de zomer een lekkere lounge borrel op het terras en in de winter een diner bij de open haard. Borrelen, lunchen, dineren, barbecueën, vergaderen en feesten, je bruiloft, beurs of condoleance; voor al jouw gelegenheden!

Reserveer nu je bijeenkomst, dan zorgen wij dat het perfect is geregeld!

Offerte aanvragen
De perfecte locatie voor jouw feest of event!
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#