IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Spetter-pret in de zomer

Breekt het zwemseizoen weer aan? Maak je dan maar vast klaar voor heel veel plezier op het water. Met de duikplanken, luchtattracties, glijbaan, bootverhuur en mini bootjes voor de kleintjes hoef je je niet te vervelen bij IJzeren Man Vught! Lees hieronder meer over de zomerse pret op het water...

Spetter-pret in de zomer

Duiken & springen

Wie durft? Springen of duiken van de duikplank en plons het water in! De duikplank van de IJzeren Man staat middenin het water. Genoeg tijd om je al zwemmend toch nog te bedenken..

Duiken & springen

Waterfietsen

Waterfietsen
Met enkele nieuwe waterfietsen erbij, beschikt de IJzeren Man over een mooie collectie van dit fraaie en altijd leuke watervervoer!

✔ 4 pers. met glijbaan | 10 euro per half uur*

* Er wordt 10 euro borg in rekening gebracht bij huur van de diverse waterattracties. Bij het compleet, correct en binnen de tijd retourneren van de waterattractie(s) krijg je na afloop de borg retour.

 

Waterfietsen

Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport in de wereld, afkomstig uit Hawaii. Heb jij het al wel eens geprobeerd? Huur een SUP bij het IJzeren Man Strandbad en verken het water en de omgeving eens op een andere manier!

✔ SUP | 6 euro per uur* 

* Er wordt 10 euro borg in rekening gebracht bij huur van de diverse waterattracties. Bij het compleet, correct en binnen de tijd retourneren van de waterattractie(s) krijg je na afloop de borg retour.

Suppen

Bootje varen

In je uppie, met enkele vrienden of met z'n allen varen op de IJzeren Man? Of een wedstrijdje tegen elkaar? Dat wordt een pittige race op het water.. Het kan allemaal!

✔ Kajak | 1 persoon | 6 euro per uur*
✔ Roeiboot | circa 4 personen | 8 euro per uur*

* Er wordt 10 euro borg in rekening gebracht bij huur van de diverse waterattracties. Bij het compleet, correct en binnen de tijd retourneren van de waterattractie(s) krijg je na afloop de borg retour.

Bootje varen