IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Loop een rondje IJzeren Man in de frisse buitenlucht

Voor de wandelaars onder ons; het rondje IJzeren Man is jaarrond een heerlijk rondje om te wandelen of joggen. De wandeling is ruim vier kilometer en loopt geheel rondom de recreatieplas. Gewoon het pad blijven volgen, dan kan het niet missen. Lekker uitwaaien in een mooie omgeving!

Meer informatie? Download het 'Rondje IJzeren Man' van gemeente Vught.

Loop een rondje IJzeren Man in de frisse buitenlucht

Historisch rondje IJzeren Man

Op een interactieve manier van vroeger tot nu - beleef de IJzeren Man en zijn historie! Heerlijk wandelend op pad met een vriend of vriendin, familie of het hele gezin. Tijdens het welbekende 'rondje IJzeren Man' scan je de QR codes om de bijbehorende vragen te kunnen beantwoorden. Kun jij alle antwoorden terugvinden?

Het historisch rondje IJzeren Man lopen? Meld je bij het Strandhuys en vraag om de tocht. Voor slechts € 4,50 p.p. op pad, inclusief een kopje koffie, thee of ranja bij terugkomst in het Strandhuys.

*Tip* Download thuis alvast de QR code reader via de app-store op je smartphone, zodat je onderweg de codes kunt scannen. In de meeste gevallen werkt dit ook via de camera-app van je mobiele telefoon.

Reserveren?
Het is niet mogelijk om te reserveren voor het historisch rondje IJzeren Man.

Historisch rondje IJzeren Man

Meer wandelroutes?

Er zijn diverse wandelroutes in de omgeving van de IJzeren Man te vinden. Gemeente Vught heeft enkele leuke routes om eens te proberen. Download ze eens op de website van gemeente Vught.

Meer wandelroutes?