Outdoor Cooking

Back-to-basic & culinair bedrijfsuitje

Niet standaard met je collega’s uit eten, maar samen een heerlijke maaltijd op tafel zetten. …Een zomers zonnetje, aangename temperatuur, samen diverse vuren maken, gezellig buiten koken en dan in het zonnetje genieten van het resultaat. De jaarlijkse barbecue wordt omgetoverd tot een ware activiteit, waarbij samenwerking en avontuurlijk bezig zijn centraal staan. En dat met smaakvolle gerechten. Er wordt gewerkt met eersteklas verse ingrediënten, zoveel mogelijk afkomstig uit de eigen streek.

Onder leiding van een professionele outdoor kok maak je kennis met een zeer bijzondere manier van koken op eigen vuren. Bereid samen met je collega’s een smakelijk drie, vier of vijf gangen menu… Een bijzondere kookervaring!

Outdoor Cooking programma

Buiten koken als teambuilding activiteit

Ontvangst & menu

Tijdens een vriendelijk ontvangst door de outdoor instructeur en outdoor kok wordt het programma toegelicht en het menu van de dag gepresenteerd.

Culinair genieten

Op een gezellige en avontuurlijke wijze koken. Maak jullie eigen warmtebronnen zoals Lets vuur, open vuur en een tafelvuur. Back to basic!

Teamwork

Samen hakken, kloven en bouwen. In teamverband maak je diverse vuren, serveer je de lekkerste gerechten en geniet je van een gezellig samenzijn. Heerlijk!

Sfeervolle locatie

De natuurlijke omgeving op een prachtige bos- en strandlocatie maakt de sfeer van het outdoor koken compleet. Een bijzondere beleving!

Wat staat er op het menu?

Drie-gangen menu

Tomatensoep, Noorse zalm met crème fraiche, kipfilet uit de Ardèche, Provençaalse kippenpoten & garnituur Bonne Femme. Gepofte appel en gegrilde ananas met vanille vla na.

Vier-gangen menu

Als aanvulling op het drie-gangen menu zal de Hongaarse brochette als extra gerecht toegevoegd worden. Dit smakelijke gerecht ga je samen bereiden op een tafelvuur. Jammie!

Vijf-gangen menu

Maak de maaltijd helemaal compleet door zowel de Hongaarse brochette als de pizza uit de zelfgemaakte pizza-oven toe te voegen. Dat wordt smullen!

Speciale wensen

Heeft iemand in de groep een allergie of dieet? Of heb je andere speciale wensen? Geef het tijdig door zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Prijzen Outdoor Cooking

Vijf-gangen menu – 3,5 à 4 uur |  60,00 p.p.
Vier-gangen menu – 3 à 3,5 uur |  52,50 p.p.
Drie-gangen menu – 2,5 à 3 uur |  45,00 p.p.

Bij min. 20 en max. 40 deelnemers
Prijzen in € en excl. 9% BTW, excl. drankjes.

 

  • vanaf 2,5 uur
  • v.a. 45,00 p.p.

Inclusief

  • Drie-, vier- of vijf-gangen menu
  • Outdoor kok
  • Professionele begeleiding
  • Entree IJM recreatiepark

ABAB

“Een erg gezellige dag gehad!”

40 pers.

Teamdag

“Het was een super gezellige en geslaagde dag. Wat een enthousiast team hebben jullie. En alles was fantastisch geregeld! Complimenten!”

21 pers.

Andere bekeken ook