GPS in de prachtige Vughtse Heide

De GPS (Global Positioning System) is al jaren een hit! Ga op pad met de GPS en beleef de omgeving op een andere manier. In combinatie met een foto-puzzeltocht en extra CSI opdrachtenpakket is er voldoende afwisseling. De GPS zal jou en je collega’s helpen bij het vinden van de locaties en de richting die je zou moeten volgen om bij een bepaald doel te komen. Op een creatieve manier leer je omgaan met het GPS-oriëntatiesysteem.

In teamverband op pad

In teams loop je door de mooie omgeving van de Vughtse Heide. Laat je leiden door het GPS-systeem en je komt langs de mooiste plekjes. Beleef de omgeving van de Vughtse Heide, maar houd je ogen goed open om de antwoorden op de foto-puzzel opdrachten te vinden. Per foto-opdracht achterhaal je een letter. Deze heb je nodig om aan het einde van de tocht het eindwoord te formuleren. Hebben jullie de juiste letters verzameld?

GPS wandeling door de Vughtse Heide

GPS-tocht-duinen-heide

GPS systeem

Wie van je collega’s weet er raad met het GPS-systeem? Wijst hij/zij jullie de goede kant op of kijk je toch maar even mee?

Vughtse-Heide-GPS

Prachtige natuur

Gedurende de gps-wandeling loop je een prachtige route door de Vughtse Heide. Geniet onderweg van de mooie omgeving!

GPS-tocht-IJzeren-Man-Vught

Foto puzzel opdrachten

Wij hebben de waypoints al voor je verzameld. Zetten jullie ze goed in het gps-systeem? Ga onderweg op zoek naar antwoorden op de foto puzzel-opdrachten.

GPS-tocht-IJzeren-Man

CSI thema

Een leuke toevoeging is het CSI thema waarbij je als rechercheteam op pad gaat. Lossen jullie de zaak volledig op of blijven er wat losse eindjes over?

Start- en eindlocatie

IJzeren Man | Vught

Een tocht van zo’n 4 á 4,5 km door de Vughtse Heide. Onderweg kom je o.a. langs de Fussilliadeplaats, een nagedachtenis aan WOII.

Maak het compleet!

Geniet voor of na de tocht van een lekker drankje, gebakje of volledige lunch of diner bij het IJzeren Man Strandhuys. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen GPS wandelen

CSI GPS tocht

V.a. 30 deelnemers  |  19,72 p.p.
V.a. 10 deelnemers  |  21,56 p.p.
T/m 10 deelnemers | 215,60

Prijzen in € en excl. 9% BTW

  • 2 á 2,5 uur
  • v.a. 19,72 p.p.

Inclusief

  • 2 GPS-systemen per team
  • Foto-puzzel-opdrachten
  • Met CSI thema

Personeelsuitje

“Mooie wandeling. De extra CSI opdrachten waren een leuke toevoeging!”

33 pers.

Teamuitje

“Wow, wat een mooie omgeving! Erg leuk dat de route dwars door de mooie natuur loopt. Fijne wandeling. Bedankt nog.”

16 pers.

Anderen bekeken ook