IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Het langste strand van Brabant!

 

IJzeren Man Vught - familiefavoriet van Brabant!
Zonnen, zwemmen, vertoeven op het terras, loungen op een strandbedje, een grote speeltuin voor de kids en diverse wateractiviteiten. Een heerlijke plek voor een strandwandeling. Dit alles in een bosrijke omgeving. 

Natuurlijk genieten!

Het langste strand van Brabant!

Melding: processierups gesignaleerd

Mei 2019 | Als strandgast van het IJM Strandbad willen we jou op de hoogte brengen dat er processierupsen gesignaleerd zijn bij het IJM Strandbad. De rups is de larve van de eikenprocessievlinder en kan bij aanraking in het rupsenstadium zorgen voor allergische reacties van de huid, jeukende ogen of ontsteking van het slijmvlies in de luchtwegen. Deze klachten worden veroorzaakt door het vrijkomen van brandharen van de rups.

Bestrijding
We hebben de processierups op het terrein bestreden en zullen waar nodig blijven bestrijden. Echter kunnen er altijd nog haartjes van de processierups op de grond liggen of overwaaien vanuit bomen in de omgeving van de IJzeren Man. 

Tips
Wil je komen zwemmen? Van harte welkom. Vermijd echter de eikenbomen en ga zeker niet in de bomen klimmen of iets dergelijks. Ook de tip om een keertje extra te douchen na het zwemmen of spelen om de huid goed af te spoelen (liefst met koud water) en mocht je last onvervinden proberen zo min mogelijk te krabben. 

Meer info? Lees dit artikel.

Melding: processierups gesignaleerd

IJM bandjes in 2019!

IJM-bandjes
Sinds juli werken we met IJM-betaalbandjes! Het IJM-bandje is gekoppeld aan een persoonlijk of anoniem account en kan gebruikt worden als betaalmiddel.
✔ IJM-bandje | eenmalig aan te schaffen à 4,95 per stuk | te gebruiken als betaalmiddel.
✔ IJM-bandje bij abonnement | gratis bij abonnement | te gebruiken als entreebewijs (met jouw foto) en betaalmiddel. 

Saldo opwaarderen
✔ Optie 1 | Online opwaarderen | Laat je pinpas en cash geld lekker thuis!
✔ Optie 2 | Aan de kassa contant of per pin opwaarderen.

IJM bandjes in 2019!

Meer dan zwemmen alleen!

Behalve genieten van de mooie omgeving, zwemmen en zonnen, heeft het Strandbad nog veel meer te bieden! Voor jong en oud allerlei mogelijkheden in strandrecreatie. 

Jaarrond
✔ Mountainbike- & fietsverhuur
✔ Wandelen in een mooie omgeving
✔ Grote speeltuin
✔ Grote airtrampoline *NIEUW*
✔ Frisbeegolf en midgetgolf

Zomerseizoen
✔ Attracties op het water
✔ Grote waterglijbanen *NIEUW*
✔ Boten en waterfietsen
✔ SUP's (Stand Up Paddle boards)
✔ Drinken en versnaperingen op het terras
✔ Paninihuys
✔ Sport & spel
✔ Lounge area met strandbedjes


Meer weten over recreatie bij de IJzeren Man? Klik hier.

Meer dan zwemmen alleen!

Op het water

Waterattracties voor echte durfals, maar ook gezellige spetterpret voor jong en oud. Het IJzeren Man Strandbad beschikt over waterfietsen, SUP's, diverse boten en twee nieuwe MEGA WATERGLIJBANEN. Klik hier voor alle mogelijkheden en prijzen over alle attracties op het water!

Op het water

Optimaal genieten van de zon

Hoewel de IJzeren Man gelegen is in Nederland en we hier niet het meest tropische klimaat kennen, kan het prachtig mooi weer zijn alsof je op vakantie bent in een warm land! Maak je verblijf aan de IJzeren Man nog aangenamer met een ligbed of bescherm je tegen het Nederlandse zonnetje met een parasol. 

✔ Huur strandbed | 7,5 euro per dag | 10 euro borg *
✔ Huur parasol | 2,5 euro per dag | 2,5 euro borg *
✔ Huur luxe strandbed in de lounge area | 12,5 euro per dag | incl. parasol en flesje Chaudfontaine

* Er wordt borg in rekening gebracht bij huur van de diverse huuritems. Bij het compleet en correct retourneren van de huuritems krijg je na afloop de borg retour.

Optimaal genieten van de zon

Helder en schoon zwemwater!

Het water van het 52 hectare grote natuurbad staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. De diepte van het water varieert van 0 tot 3,5 mtr. Er liggen lijnen in het water ter afbakening van het zwemgedeelte zodat er geen vaartuigen het zwemwater binnenvaren.

Regelmatige controles wijzen uit dat IJzeren Man Vught een uitstekende waterkwaliteit heeft. 3 van de 3 sterren voor een uitstekende waterkwaliteit! Er is geen sprake van blauwalg of zwemmersjeuk. Meer weten over veilig zwemmen en de waterkwaliteit? Check het op www.zwemwater.nl.

Helder en schoon zwemwater!
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#