Horeca bij het IJM Strandbad

Food & drinks bij de IJzeren Man

Met een compleet nieuw restaurant (Madame Zita) heeft het Strandbad nu alles in huis voor een compleet dagje uit. Zelf eten of drinken meenemen is bij het Strandbad toegestaan, mits het geen glaswerk is, maar met liefde bereid door de chef smaakt toch het lekkerst.

Genieten op het terras

Van al dat zwemmen, spelen in de speeltuin en zelfs van het heerlijk zonnen op een ligbedje krijg je honger. En dat snappen we! Binnen openingstijden van het park zorgen we daarom dat je niets tekort hoeft te komen. Eten & drinken haal je eenvoudig bij de kiosk, uit één van de automaten of schuif aan bij Madame Zita. Smullen van al dat lekkers doe je op het terras, één van de picknicktafels of een ander gekozen plekje.

Pin only

Diverse gerechten, verfrissende dranken en de lekkerste snacks zijn gewoon bij het IJM Strandbad te koop. Betaal per pin of met je IJM-bandje en maak er een onbezorgde dag van. De hele dag genieten aan het water én met een volle buik naar huis. Topdag!

Haal je lekkers bij de kiosk en neem plaats op het verharde terras. Fijn onder een parasol en uit de wind achter de glazen windschermen.

Uitgebreid lunchen, borrelen of dineren doe je bij het nieuwe Madame Zita restaurant. Te bereiken via het Strandbad.

Bekijk Madame Zita
Openingstijden Madame Zita
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag 11:00 - 20:00
Zondag 11:00 - 20:00
Openingstijden IJM Kiosk
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00
>25 graden Extra lang geopend
Bekijk de Kiosk menukaart
IJzeren-Man-lunch-diner
IJM Strandhuys voor ontbijt, lunch, borrel & diner

Uitgebreid ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Je bent van harte welkom bij het IJzeren Man Strandhuys. Op slechts 50 meter afstand van het IJM Strandbad. Reserveer vooraf je tafeltje of loop spontaan binnen. Gezellig!

Locatie & menu bekijken
Goed om te weten over de Strandbad horeca
  • Entree voor toegang tot het park
  • Pin only
  • Betalen met een IJM-bandje
  • Verhard terras
  • Nieuwe kiosk
  • Uitgebreide menukaart
  • Snackwanden
  • Automaten voor o.a. koffie, thee, fris, ijsjes, snoepjes & chips

Nieuwe horecamogelijkheden

Van alle gemakken voorzien! Dranken, frietjes, belegde broodjes, ijsjes en diverse andere gerechten en lekkernijen haal je bij de vernieuwde Strandbad Kiosk. Compleet uitgerust met een verhard terras waar je op je gemak kunt zitten.

Automaten & snackwand

Heb je zin in een snack of wat te drinken, maar lig je achter op het park? Dan hoef je nu niet meer helemaal naar voor te lopen! Even snel wat te drinken of snacken halen kan nu gewoon bij de nieuwe automaten. Deze vind je aan de voorzijde van het gebouw met de vernieuwde toiletten & douches.

Food-drinks-Strandbad-horeca Horeca-Kiosk-Strandbad Strandbad-verhard-terras Salade-Kiosk-Strandbad Kiosk-Horeca-Strandbad-IJM Softijs-Kiosk-IJM Spareribs-Kiosk-IJM Slush-puppy-Kiosk