Horeca bij het IJM Strandbad

Food & drinks bij de IJzeren Man

Met een compleet nieuw restaurant (Madame Zita) heeft het Strandbad nu alles in huis voor een compleet dagje uit. Zelf eten of drinken meenemen is bij het Strandbad toegestaan, mits het geen glaswerk is, maar met liefde bereid door de chef smaakt toch het lekkerst.

Genieten op het terras

Van al dat spelen in de speeltuin krijg je honger. En dat snappen we! Binnen openingstijden van het park zorgen we daarom dat je niets tekort hoeft te komen. Eten & drinken haal je eenvoudig bij de kiosk of uit één van de automaten. Smullen van al dat lekkers doe je op het terras, één van de picknicktafels of een ander gekozen plekje.

Pin only

Diverse gerechten, verfrissende dranken en de lekkerste snacks zijn gewoon bij het IJM Strandbad te koop. Betaal per pin of met je IJM-bandje en maak er een onbezorgde dag van. De hele dag genieten aan het water én met een volle buik naar huis. Topdag!

Haal je lekkers bij de kiosk en neem plaats op het verharde terras. Fijn onder een parasol en uit de wind achter de glazen windschermen.

Uitgebreid lunchen, borrelen of dineren doe je bij het nieuwe Madame Zita restaurant. Te bereiken via het Strandbad.

Madame Zita bekijken
Openingstijden Madame Zita & Kiosk winterseizoen
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 - 21:00
Vrijdag 12:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 21:00
Bekijk Madame Zita
Openingstijden Kiosk zomerseizoen
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag09:30 - 18:00
Bekijk openingstijden Strandbad
IJzeren-Man-lunch-diner
IJM Strandhuys voor ontbijt, lunch, borrel & diner

Uitgebreid ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Je bent van harte welkom bij het IJzeren Man Strandhuys. Op slechts 150 meter afstand van het IJM Strandbad. Reserveer vooraf je tafeltje of loop spontaan binnen. Gezellig!

Locatie & menu bekijken
Goed om te weten over de Strandbad horeca
  • Entree voor toegang tot het park
  • Pin only
  • Betalen met een IJM-bandje
  • Verhard, overdekt terras
  • Uitgebreide menukaart
  • Marshmallows roosteren bij de vuurboot
  • Automaten voor o.a. koffie, thee, fris, snoepjes & chips

Nieuwe horecamogelijkheden

Van alle gemakken voorzien! Dranken, frietjes, belegde broodjes, ijsjes en diverse andere gerechten en lekkernijen haal je bij de vernieuwde Strandbad Kiosk. Compleet uitgerust met een verhard terras waar je op je gemak kunt zitten.

Automaten & snackwand

Heb je zin in een snack of wat te drinken, maar lig je achter op het park? Dan hoef je nu niet meer helemaal naar voor te lopen! Even snel wat te drinken of snacken halen kan nu gewoon bij de nieuwe automaten. Deze vind je aan de voorzijde van het gebouw met de vernieuwde toiletten & douches.

Food-drinks-Strandbad-horeca Horeca-Kiosk-Strandbad Strandbad-verhard-terras Salade-Kiosk-Strandbad Kiosk-Horeca-Strandbad-IJM Softijs-Kiosk-IJM Spareribs-Kiosk-IJM Slush-puppy-Kiosk