Spelen in de speeltuin

Grote speeltuin met allerlei speeltoestellen

In 2020 is de Strandbad speeltuin enorm uitgebreid. Zo kun je er nu terecht met de allerkleinsten, maar bijv. ook voetballen met de jeugd of klimmen op het 6 meter hoge schip! Goed voor urenlang vermaak. Er is in de speeltuin van alles te beleven. Zo staan er o.a. diverse klimrekken, kun je met water en zand spelen, springen op de airtrampolines, over de kabelbaan roetsjen of een wedstrijdje spelen op één van de sportveldjes.

Het leukste van alles is dat gebruik van de speeltuin bij de entreeprijs van het IJM Strandbad zit inbegrepen.

Speelplezier bij IJM

Klim en klauter op de klimblokken, één van de klimrekken of andere speeltoestellen. Urenlang vermaak met tal van speeltoestellen.

Klimblokken-Strandbad-speeltuin Strandbad-IJM-Speeltuin Strandbad-speeltuin-IJM Speeltoestellen-speeltuin-IJzeren-Man
Water-zand-spelen-speeltuin
Spelen met zand en water

Spelen met zand en water verveelt nooit! Daarom vind je bij het Strandbad diverse speeltoestellen die gemaakt zijn om mee te kliederen. Extra leuk voor de allerkleinsten!

Schip-speeltuin-Strandbad
Het grote speelschip

Groots & gaaf! Het IJM schip is wel 10 meter lang en 3 meter hoog. Klimmen, klauteren en glijden van het gave piratenschip. Aan alle kanten is wat te beleven. Ahoy!

Tokkelbaan-Strandbad-speeltuin
Tokkelbaan

Niet alleen in het klimbos, ook in de speeltuin vind je maar liefst 2 tokkelbanen. Stap op het platform, tel af en laat je naar de overkant zwieren.

Schommels-speeltuin-IJzeren-Man
Schommels

Schommelen doe je in je eentje, of met het hele gezin op de familieschommel. Voor de allerkleinsten hebben we een kinderschommel met veilig stoeltje.

Airtrampoline

Schoenen uit en springen maar! Lukt het jou om een salto te maken? Spring je gewoon wat in het rond? Of trek je een hele trukendoos open? Plezier gegarandeerd!

Airtrampoline-Strandbad

Sportveldjes

Beachvolleybal | Springen, smashen en scoren! Wie daag jij uit voor een potje beachvolleybal? Zorg er wel even voor dat je zelf een bal meeneemt.

Pannakooi | Een pannakooi! Gaaf! Neem een bal mee, maak teams en zie je vrienden te overtreffen! Overspelen, trucjes en natuurlijk… Panna!!

Voetbalveldje | Yess! Een nieuw voetbalveldje. Neem een voetbal mee en daag je vrienden uit. Wie wordt de topscorer van de dag?

Beachvolleybal-speeltuin-IJzeren-Man Pannakooi-Strandbad-speeltuin Voetbalveldje-Strandbad-IJM