Over ons

IJzeren Man & IJM-Outdoor

Wist je dat de IJzeren Man in Vught veel meer is dan alleen een lekkere plek om te zwemmen en zonnen? De laatste jaren is IJM Vught uitgegroeid tot een locatie waar van alles te beleven is! Een duik nemen of zonnen op een ligbedje is nog altijd mogelijk bij het IJM Strandbad, maar ook loungen op het terras of uitgebreid dineren is mogelijk. Hiervoor kun je terecht bij het IJM Strandhuys en IJM’s nieuwste familierestaurant Madame Zita. En wat dacht je van de leukste activiteiten zoals het IJM klimbos of een Expeditie Robinson programma met jouw team of vriendengroep? Een afsluitende barbecue of borrel kan daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Dit en meer vind je op onze prachtige locatie aan het water. Lees hieronder verder om te zien hoe wij een perfect dagje uit of evenement voor jou kunnen verzorgen!

Wat heeft IJM Vught te bieden?

IJzeren Man Vught – gelegen aan een prachtig strand midden in Brabant! Schitterend mooie recreatieplas in een bosrijke omgeving. Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils.

Fitt-Outdoor gaat verder als IJM-Outdoor

In 2001 is Fitt-Outdoor opgericht; een Brabants buitensportbedrijf gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en scholen van ieder formaat. Fitt staat voor From Individual To Team en is het uitgangspunt bij de actieve, zowel als recreatieve buitenactiviteiten. Het doel van onze arrangementen is de zorg uit handen nemen, zowel als het realiseren van een optimale beleving.

Vanaf 2022 gaan we verder als IJM-Outdoor. Dit heeft geen gevolgen voor het activiteitenaanbod of de kwaliteit die je van ons gewend bent, maar past beter bij de algehele bedrijfsvoering. IJM-Outdoor zit namelijk gevestigd op locatie bij de IJzeren Man in Vught en dit biedt alleen maar mogelijkheden! Zo maak je jullie dag eenvoudig compleet met horeca of een formeel gedeelte in één van de evenementzalen.

Fitt-Outdoor-IJzeren-Man

Stranduitjes door IJM-Outdoor

Beleef de leukste, meest uitdagende of juist laagdrempelige activiteiten met collega’s, met vrienden, op school, of met jouw sportclub. IJM-Outdoor neemt je mee naar buiten en biedt iedereen een passende beleving op locatie bij de IJzeren Man in Vught of een eigen locatie.

Heb je een specifiek doel voor ogen? Of het nou een gezellige middag, of ware teambuildingsdag compleet met vergadering of feestavond is; ons ruime aanbod biedt voor elke groep een geschikt programma. Laat ons weten hoe jullie de dag voor je zien. We denken graag met je mee.

Bekijk de activiteiten

Zij gingen je al voor… En dit vonden ze er van!

 

We hebben een fijn bedrijfsuitje achter de rug, complimenten aan de jongeman van Fitt-Outdoor. Hij heeft ons goed begeleid en gezorgd dat iedereen een heel tof uitje gehad heeft. De activiteit overdag heeft voor ons team echt een positieve indruk achtergelaten. – Regina Coeli, 27 personen, Expeditie Robinson

Laatst een vrijgezellenuitje gehad met Fitt-Outdoor bij de IJzeren Man, Expeditie Robinson. Leuke instructeur, leuke spellen, programma zat goed in elkaar. Daarna lekker gebbq’d. Goed geregeld! – Vrijgezellenfeest, 17 personen

We hebben een fantastische dag bij jullie gehad! Dank voor de organisatie. Ik neem spoedig contact op om alvast een datum voor volgend jaar te reserveren! – Pierson College, 336 personen, Team Spirit

Ik hoor van studenten (Toegepaste Biologie) terug dat ze de dag erg gezellig en leerzaam vonden. Ze hebben geleerd samen te werken, te communiceren en elkaar te vertrouwen. Daarin hebben ze natuurlijk nog veel te leren…, maar ze hebben wel door dat dit belangrijke onderdelen gaan zijn tijdens hun studie en verdere leven. Hartelijk dank! – HAS Hogeschool, 260 personen

Nomaals dank, ik vond het persoonlijk een leuke dag en ik onthoud Fitt voor in de toekomst (hetzij werk of een keer een privé uitje). – OMWB, 42 personen

Afgelopen vrijdag hebben wij met ons gezelschap jullie bezocht en dat is allemaal naar wens verlopen! Dank daarvoor! – Mijnheer Sfeer, 24 personen, drakenboot varen

Leuke instructeur, leuke Expeditie Robinson spellen, programma zat goed in elkaar. Daarna een lekkere barbecue. Goed geregeld!

Prettig en makkelijk contact vooraf. Uitstekend bereikbaar per telefoon en mail. Erg vriendelijk personeel en enthousiaste begeleiding. Timing en time management waren dik in orde. Een heel gezellige middag gehad met leuke instructeurs. Ze nemen je alle werk uit handen. TOP geregeld!!

Super leuk uitje! Expeditie Robinson is echt een aanrader, leuke kundige uitleg gehad bij de spel-elementen. Voor een geslaagd uitje kies voor FITT OUTDOOR, ook de combi lunch en borrel bij Strandtent de IJzeren Man is een fijne aanvulling. – PsyQ Den Bosch, 16 personen

Het was super! We hadden prachtig weer, aan het einde van de avond wel wat frisser maar dat mocht de pret niet drukken. De activiteiten waren erg leuk en de bbq was heerlijk. Kortom een perfecte avond! – Spin Boxtel, 60 personen, Fitt & Mix

Was echt een geweldige dag… met natuurlijk de grote dank aan de enthousiaste instructeurs! – Groepsuitje, 16 personen

We hebben hele positieve reacties hebben gehad op ons teamuitje dat jullie georganiseerd hebben bij de IJzeren Man op 27 juni. Iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad. Bedankt voor de goede organisatie en leuke begeleiding van de outdoor activiteiten. – Wärtsilä, 42 personen, Fitt & Mix

Heel erg bedankt. Iedereen heeft het ontzettend leuk gevonden! Bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagd evenement! – DAB Pumps BV, 48 personen, Hunger Games

Groepsuitjes-Fitt-Outdoor
IJM-Outdoor in het kort

Het doel van onze arrangementen is dat deelnemers samen actief en sportief bezig zijn in de buitenlucht, gezamenlijk prestaties leveren en onderling uitdagingen aangaan om de “team spirit” van de klas of groep te stimuleren.

Tijdens jullie evenement is de begeleiding in veilige handen van een ervaren en hardwerkend instructeursteam en een zeer ervaren hoofdinstructeur als aanspreekpunt voor de groep. Zij zijn er om jullie dag een succes te maken!

Bekijk de activiteiten
From Individual To Team
  • Gecertificeerd
  • Teambuilding & groepsuitjes
  • Professionele instructeurs
  • 365 Dagen per jaar
  • Breed activiteitenaanbod
  • Van funbuilding tot teambuilding
  • Groepsactiviteiten & horeca
  • Alles op één locatie
  • Van A tot Z geregeld
  • Voor elk budget
Kwaliteit & veiligheid voorop!

Tüv-certificaat VeBON

Sinds 2009 heeft IJM-Outdoor het Tüv-certificaat voor de Vebon veiligheidsnorm. De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Dit betekent dat alle instructeurs zijn opgeleid volgens actuele veiligheidsnormen, dat er gewerkt wordt met gekeurd en goed onderhouden materiaal en dat IJM-Outdoor uitstekend verzekerd is.

Doelstelling VeBON

Naast belangenvertegenwoordiger voor de branche, heeft de VeBON onder andere het doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. Zo ook IJM-Outdoor! Onze medewerkers doen er alles aan om onze sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit je dus goed bij een VeBON bedrijf!

Recron

IJM-Outdoor is aangesloten bij de Recron (de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland). Recron streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Green Key

The Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in de omgeving.

Foundation for Environmental Eduation

Het duurzaamheidskeurmerk Green Key is een van de vijf programma’s van FEE, de Foundation for Environmental Education. Deze wereldwijde organisatie heeft als doelstelling de waardering en kennis van natuur en milieu zo breed mogelijk te bevorderen. De Green Key is er voor de toeristische accommodaties.

Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit

Er zijn verschillende sets van Green Key normen voor de diverse vormen van accommodaties. IJM-Outdoor valt onder de bedrijfsgroep Buitensport. De Green Key wordt in Nederland uitgevoerd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK).

Wij zijn trots om te mogen mededelen dat wij in het bezit zijn van Green Key certificaat GOUD!

Outdoor beleving
Een schot in de roos!
Archery-tag-stranduitje-IJM