Over ons

IJzeren Man & Fitt-Outdoor

Wist je dat de IJzeren Man in Vught veel meer is dan alleen een lekkere plek om te zwemmen en zonnen? De laatste jaren is IJM Vught uitgegroeid tot een locatie waar van alles te beleven is! Een duik nemen of zonnen op een ligbedje is nog altijd mogelijk bij het IJM Strandbad, maar ook loungen op het terras of uitgebreid dineren is mogelijk. Hiervoor kun je terecht bij het IJM Strandhuys. En wat dacht je van de leukste activiteiten zoals het IJM klimbos of een Expeditie Robinson programma met jouw team of vriendengroep? Een afsluitende barbecue of borrel kan daar natuurlijk niet bij ontbreken.

Dit en meer vind je op onze prachtige locatie aan het water. Lees hieronder verder om te zien hoe wij een perfect dagje uit of evenement voor jou kunnen verzorgen!

Wat heeft IJM Vught te bieden?

IJzeren Man Vught – gelegen aan een prachtig strand midden in Brabant! Schitterend mooie recreatieplas in een bosrijke omgeving. Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils.

Stranduitjes door Fitt-Outdoor

Fitt-Outdoor is een Brabants buitensportbedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en scholen van ieder formaat.

Waar staat ‘FITT’ voor?

From Individual TTeam, verwoordt het uitgangspunt bij de actieve, zowel als recreatieve buitenactiviteiten. Het doel van onze arrangementen is de zorg uit handen nemen, zowel als het realiseren van een optimale beleving. Samenwerking is belangrijk. Met collega’s, met vrienden, op school, of op de sportclub. FITT-Outdoor neemt je mee naar buiten en biedt iedereen een passende beleving op locatie bij de IJzeren Man in Vught of een eigen locatie.

Bekijk de activiteiten
Groepsuitjes-Fitt-Outdoor
Fitt-Outdoor in het kort

Het doel van onze arrangementen is dat deelnemers samen actief en sportief bezig zijn in de buitenlucht, gezamenlijk prestaties leveren en onderling uitdagingen aangaan om de “team spirit” van de klas of groep te stimuleren.

Tijdens jullie evenement is de begeleiding in veilige handen van een ervaren en hardwerkend instructeursteam en een zeer ervaren hoofdinstructeur als aanspreekpunt voor de groep. Zij zijn er voor om jullie dag een succes te maken!

Bekijk de activiteiten
From Individual To Team
  • Gecertificeerd
  • Teambuilding & groepsuitjes
  • Professionele instructeurs
  • 365 Dagen per jaar
  • Breed activiteitenaanbod
  • Van funbuilding tot teambuilding
  • Groepsactiviteiten & horeca
  • Alles op één locatie
  • Van A tot Z geregeld
  • Voor elk budget
Kwaliteit & veiligheid voorop!

Tüv-certificaat VeBON

Sinds 2009 heeft Fitt-Outdoor het Tüv-certificaat voor de Vebon veiligheidsnorm. De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers. Dit betekent dat alle instructeurs zijn opgeleid volgens actuele veiligheidsnormen, dat er gewerkt wordt met gekeurd en goed onderhouden materiaal en dat Fitt-Outdoor uitstekend verzekerd is.

Doelstelling VeBON

Naast belangenvertegenwoordiger voor de branche, heeft de VeBON onder andere het doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. Zo ook Fitt-Outdoor! Onze medewerkers doen er alles aan om onze sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit je dus goed bij een VeBON bedrijf!

Recron

Fitt-Outdoor is aangesloten bij de Recron (de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland). Recron streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Green Key

The Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in de omgeving.

Foundation for Environmental Eduation

Het duurzaamheidskeurmerk Green Key is een van de vijf programma’s van FEE, de Foundation for Environmental Education. Deze wereldwijde organisatie heeft als doelstelling de waardering en kennis van natuur en milieu zo breed mogelijk te bevorderen. De Green Key is er voor de toeristische accommodaties.

Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit

Er zijn verschillende sets van Green Key normen voor de diverse vormen van accommodaties. Fitt-Outdoor valt onder de bedrijfsgroep Buitensport. De Green Key wordt in Nederland uitgevoerd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK).

Wij zijn trots om te mogen mededelen dat wij in het bezit zijn van Green Key certificaat GOUD!

Outdoor beleving
Een schot in de roos!
Archery-tag-stranduitje-IJM