Reviews & ervaringen

Van plan om binnenkort naar de IJzeren Man in Vught te komen? Of gewoon benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina lees je een verzameling aan reviews én kun je jouw ervaring met ons delen.

  • Ontevreden? Deel het met ons!
  • Tevreden? Deel het met anderen!
  • Mijn bezoek

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Mijn review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens

Boslaan 49
5263 NX Vught

IJzeren Man Vught – gelegen aan een prachtig strand midden in Brabant!

Wat een leuke plek is het ! Je kan je hele dag goed vermaken bij de IJM. Een super grote speeltuin voor wie wat wils. In de speeltuin hebben ze ook een waterspeelplek. Je kan goed de schaduw of zon op zoeken. Je kan er bedjes huren of een picknick kleedje mee , genoeg mogelijkheden. Lekker voluit zwemmen in het water, Twee glijbanen in het water voor alle leeftijden. Grote parkeerplaats. Bij het warme weer beter met de fiets want is lastig parkeerplaats te vinden omdat het dan al redelijk vol kan zitten en vele auto’s parkeren niet netjes, schots en scheef maar dat is ook weer te wijzen aan het gratis parkeren.. (gratis parkeren plus punt). Mijn kinderen willen er zeker vaker naartoe want ze hadden het zo goed naar hun zin.
De prijs is ook redelijk voor wat je er allemaal kan doen. Je kan bij de balie kaartjes kopen, bij de poortjes met je pinpas of online. Bij warme/drukke dagen raad ik aan om het online te doen of je pinpas te gebruiken bij de poortjes.

Dit jaar hebben we onze teamdagen in samenwerking met het outdoorteam van de IJzeren Man Vught georganiseerd. We hebben 3 fantastische teamdagen gehad in het thema van Expeditie Robinson. De proeven, sfeer, begeleiding en locatie hebben onze verwachting overtroffen. Alle collega’s waren razend enthousiast over de teamdagen. Mede doordat de proeven zo gemaakt zijn dat iedereen kan deelnemen en teambuilding centraal ook echt staat. Ook de volledig verzorgde BBQ, met maatwerk dieetwensen, was helemaal top! De bereikbaarheid, contactmomenten en mogelijkheden hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals een teamdag in samenwerking met de IJzeren Man organiseren. – Team Spoedeisende Hulp Jeroen Bosch Ziekenhuis met 100 deelnemers

Vooral de tokkelroutes zijn superrrr leuk!!

Leuke instructeur, leuke Expeditie Robinson spellen, programma zat goed in elkaar. Daarna een lekkere barbecue. Goed geregeld!

Dit zie je niet vaak bij een grote speeltuin: schone toiletten en veel speeltoestellen. Ons favoriete stekje met de kids.

Het klimbos was nog niet volledig af toen wij kwamen, maar dat drukte de pret zeker niet. Gaaf klimbos!

Heel fijn dat het Strandbad nu het hele jaar open is. We komen hier graag om te zwemmen, wandelen en smullen van de horeca.

Enthousiast personeel, oplossingsgericht, uitgebreide menukaart en natuurlijk een A-locatie.

Naast de super gave omgeving, zeker restaurant het IJM Strandhuys voor een lunch eens proberen. Aanrader!

Wij komen wekelijks zwemmen en worden altijd vriendelijk ontvangen.

Ooit al eens bij het IJM Strandhuys geweest maar het was nu een hele tijd geleden. Wauw! De locatie heeft een mega upgrade gehad. Nieuw interieur & heerlijke beachclub vibe.

Trouwen doe je maar één keer en zou de mooiste dag uit je leven moeten zijn. En dat was het! Dames bedankt, het was perfect geregeld! We zijn nog altijd naar het nagenieten.

Fijn contact met de sales dames gehad. Geen vraag was te gek met als resultaat een waanzinnig event. Bedankt!!

Topdag gehad! Goed verzorgde activiteiten. Geweldige locatie. Professionele instructeurs. Aanrader!

Wij maken regelmatig gebruik van het IJzeren Man Strandpaviljoen als vergaderlocatie en blijven dit zeker doen. Fijn om even weg te zijn van kantoor en het formele gebeuren af te kunnen wisselen met informele activiteiten of afsluitende borrel.

Ons bedrijfsuitje was perfect! Het weer zat mee, enthousiaste instructeurs én een heerlijke afsluiting onder een gave strandtent.

Heerlijk vertoeven op de prachtige strandbedjes in de zomer. Wel jammer dat ze vooraf niet te reserveren zijn.

Horeca is erg uitgebreid en netjes, af en toe wat langer wachten maar dat is op dit fijne terras geen probleem.

We hebben een fantastische dag bij jullie gehad! Dank voor de organisatie. Ik neem spoedig contact op om alvast een datum voor volgend jaar te reserveren!

Nog vragen? Bekijk IJM’s meest gestelde vragen