Madame Zita @ IJzeren Man

Nieuw restaurant voor jong & oud!

De IJzeren Man in Vught breidt verder uit en doet dit met een nieuw restaurant. Maak kennis met: Madame Zita.

Madame Zita is een unieke plek waar kinderen, ouders en jongeren samenkomen. Een plek waar ieder eenzelfde soort nostalgisch plezier ervaart door de combinatie van een prachtig interieur en een uitgebreide menukaart. De naam is afgeleid van de gelijknamige Fortune Teller Machines uit 1894-1904, tevens de periode waarin de IJzeren Man is uitgegraven.

Ga samen met ons terug in de tijd en laat je verrassen!

Komt dat zien!

Komt dat zien.. Komt dat zien.. Een gloednieuw kindvriendelijk restaurant waar je niet alleen je smaakpapillen trakteert, maar zeker ook je ogen uitkijkt! Bestel de lekkerste drankjes met bijpassende bites, schuif aan voor een smakelijke lunch of geniet samen van een gezellig diner. Als afsluiter mag een bezoekje aan de candy corner niet ontbreken. Voel je weer als een kind in een snoepwinkel en stel je eigen dessert samen met keuze uit tal van snoep, ijs en ander lekkers.

  • The place to be voor jong en oud
  • Unieke candy corner
  • Speelzolder & binnen speelplaats
  • Beleving & smaak staan centraal
Madame-Zita-menu fondue vught Madame-Zita-pannenkoek

Madame Zita haar deuren staan voor je open

Er ligt veel lekkers in jouw toekomst! Madame Zita wacht op jou.

Madame Zita is hét familie restaurant. Op de menukaart vind je favorieten van ouders en kinderen, zoals streetfood, pannenkoeken, burgers & pizza of geniet met hele gezin van een heerlijke kaas-, vlees- of chocolade fondue!

Vind meer informatie over de openingstijden, de menukaart of het reserveren op de website.

kindvriendelijk restaurant vught kaasfondue vught Vught-Madame-Zita kindvriendelijk restaurant familie restaurant vught

Bestel eenvoudig online

Geen tijd om uitgebreid te tafelen, maar wel zin in de heerlijke gerechten van Madame Zita? Bestel eenvoudig online, haal het op en geniet thuis!

Het plaatsen van een bestelling kan alleen via de online bestelomgeving. Het is niet mogelijk om telefonisch of per e-mail een bestelling te plaatsen.

Madame-Zita-burgers Madame-Zita-pizza

Anderen bekeken ook