Vrienden van IJM

IJM maakt blij

De IJzeren Man is voor iedereen. Dat vinden we heel erg belangrijk. Iedereen moet kunnen genieten van deze prachtige plek en even onbezorgd kunnen klimmen in het klimbos of lekker gaan zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes bij het Strandbad.

Dit geldt dus ook voor mensen en vooral kinderen, die dit zelf niet kunnen betalen, ziek zijn of bijvoorbeeld een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Wij steunen daarom jaarlijks een aantal goede doelen die we een warm hart toedragen.

 

Bezoekers-Swim-to-Fight-Cancer-IJM

Sponsoring van goede doelen

De IJzeren Man staat bekend om haar vrijgevigheid en steun aan diverse goede doelen. Door middel van sponsoring heeft dit een positieve impact op verschillende gemeenschappen. Het sponsoring beleid is doelgericht en doordacht gekozen. Door haar sponsorgelden in te zetten in diverse sectoren, blijft de IJzeren Man betrokken bij de projecten en creëert bewustwording om anderen aan te moedigen bij te dragen aan een betere wereld.

Enkele vrienden van IJM

Wij zien de goede doelen niet als verplichting, maar juist als het steunen van onze vrienden. Maak kennis met enkele van de vrienden van IJM:

Strandbad IJM speeltuin
Vrienden van IJM
Samen staan we sterk!
Archery-tag-stranduitje-IJM