Jouw zakelijke event bij IJM

Voor elke gelegenheid een geschikte invulling

De unieke ligging aan het water en de geheel vernieuwde eventlocatie maken het Strandpaviljoen uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, waaronder relatie evenementen,  zakelijke netwerkborrels, beurzen en congressen maar ook een bedrijfsfeest of teamtraining.

Jouw event bij IJM

Stel zelf het perfecte event samen. Welke elementen laten jullie graag aan bod komen? Onderwijsgroep Tilburg koos voor een combinatie van goed eten, volop entertainment en uiteraard heerlijke drankjes.

Jouw event bij IJM? We plannen graag een afspraak met je in om er een geslaagde dag van te maken.

Aftermovie gemaakt door Full Frame

Neem contact op

Vier het bedrijfsfeest in stijl

Iets te vieren? Je werknemers bedanken? Geheel in stijl samen proosten? Ontvang de gasten met champagne, spreek ze toe vanaf het podium en waag je op de dansvloer. Maak de avond compleet met een dj, entertainment en de nodige hapjes en drankjes. Cheers!

✔ Nieuwe geluidsinstallatie
✔ Diverse food & drinks mogelijkheden
✔ De (feest)verlichting maakt het af!
✔ Bijzondere evenementenlocatie
✔ Verschillende feestzalen
✔ Bar met ledverlichting in gewenste kleuren
✔ Mooie dansvloer
✔ Centraal gelegen in Brabant (nabij Den Bosch/Tilburg)

Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Feestlocatie-huren-Strandpaviljoen

Zakelijk dineren

De IJzeren Man verzorgt met haar eigen keukenteam diverse mooie diners. Denk eens aan een walking dinner om met een borrel en lekkere gerechtjes een feestavond tegemoet te gaan. Of een shared dinner om al kletsend samen even van het werk weg te vagen…

✔ Van eenvoudig tot luxe dineren
✔ Beach barbecues
✔ Borrelen met walking dinner

Zakelijk-diner-IJzeren-Man

Relatie-events & borrels

De unieke ligging aan het water en de geheel vernieuwde eventlocatie maken het Strandpaviljoen uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, waaronder relatie evenementen en zakelijke netwerkborrels.

De diverse ruimtes van het Strandpaviljoen bieden de gelegenheid afgescheiden gedeeltes te creëren of bijvoorbeeld onderscheid te maken in een formele en informele zijde. Uiteraard passen wij de horeca volledig aan op jouw wensen en de sfeer van de dag of avond.

✔ Netwerken in een inspirerende omgeving
✔ Compleet met smaakvolle hapjes
✔ Van koffie tot proosten met Moët Ice!

Strandpaviljoen-horeca

Beurzen & congressen

Een beurs of congres organiseren in een andere omgeving dan gewoonlijk? Bekijk de opties in ons Strandpaviljoen eens en laat je beurs plaatsvinden op een unieke boslocatie aan het water! Er is veel mogelijk bij het Strandpaviljoen en wij denken graag met je mee om er samen een geslaagd event van te maken. Neem dus gerust contact met ons op om te sparren of informatie aan te vragen!

✔ Mooie, sfeervolle eventlocatie
✔ Zaalopstelling naar keuze
✔ Compleet met smaakvolle hapjes
✔ Moderne faciliteiten; licht & geluid
✔ Meerdere zalen met ruimte voor 500+ personen
✔ Ruime, gratis parkeergelegenheid

IJM-Strandpaviljoen-Serre-Zuid

Teambuilding & teamtraining

Voor het organiseren van teambuilding- en groepsuitjes hebben de IJzeren Man en Fitt-Outdoor de handen ineengeslagen! Fitt-Outdoor beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van teambuildingactiviteiten, die variëren in duur, intensiteit, sportiviteit en vrijblijvendheid voor de groep. Met het langste strand van Brabant en de bosrijke omgeving leent de IJzeren Man zich perfect voor het verzorgen van een topdag!

✔ Ruim aanbod in activiteiten
✔ Professionele begeleiding
✔ Van fun tot complete teamtraining!

Fitt-Outdoor-teambuilding-groepsuitjes

Met collega's feesten was nog nooit zo leuk!

Bij de IJzeren Man kan er een heleboel. Maar dan ook echt een heleboel! Volledig verzorgde personeels- of bedrijfsfeesten met opzwepende beats, live saxofonist, illusionist, champagne dames of oestermannen. Een feest volledig in beach-sferen? Of wat dacht je van een feest met voorafgaand een gezellig diner of teambuilding activiteiten?

✔ Bijzondere feestlocatie
✔ Verschillende feestzalen
✔ Cocktailtje aan het strand?

Feestlocatie-IJzeren-Man-Vught

Óók dit kan bij het IJM Strandpaviljoen