FAQ Strandpaviljoen

Een feest, partij of bijeenkomst organiseren is niet voor iedereen dagelijkse kost en kan dus best wat vragen oproepen. Laten wij nou elke dag bezig zijn met de organisatie van de mooie evenementen. Om je alvast op weg te helpen tref je onderstaand de meest gestelde vragen met betrekking tot het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen | IJM Strandpaviljoen
Bereikbaarheid
Waar ligt het IJzeren Man Strandpaviljoen?

Het IJzeren Man Strandpaviljoen ligt aan de IJzeren Man in Vught. Het adres is Boslaan 49. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe is de bereikbaarheid van IJzeren Man Vught?

Het Strandpaviljoen is per fiets en auto goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in Brabant. Bovendien ligt de locatie vlakbij de A2 & N65. Met het openbaar vervoer zijn wij minder goed bereikbaar. Wel stopt de buurtbus voor de deur. Kom je met het ov? Plan je route dan goed. Je kunt natuurlijk ook een ov-fiets huren bij station Vught en het laatste stukje fietsen.

Kun je gratis parkeren bij de IJzeren Man?

Ja, bij de IJzeren Man in Vught is voldoende gratis parkeergelegenheid met ruim 750 parkeerplaatsen. Zo is er een kleinere parkeerplaats voor de deur van het Strandhuys, maar ook een grote parkeerplaats op ±100-150 meter afstand van het Strandhuys. Een klein stukje verder doorrijden dus. Dit geldt ook voor de fietsenstalling. Je vindt een fietsenrek bij de ingang van het Strandhuys én een grote, onbewaakte fietsenstalling zo’n 75 meter verder.

Let op: parkeren langs de weg (Boslaan) is niet toegestaan. Hier geldt een wegsleepregeling.

Openingstijden
Wat zijn de openingstijden van het IJM Strandpaviljoen?

De locatie is dagelijks geopend op reservering (tot uiterlijk 01.00 uur).

Kan ik langskomen om de locatie te bekijken?

Ja zeker! Je dient hiervoor wel een afspraak te maken met één van onze salesdames. Spontaan langskomen om de zalen te bekijken is helaas niet mogelijk. Wil je graag langskomen? Maak dan hier een afspraak.

Op welke dagen zijn jullie bereikbaar?

Het best kun je ons bereiken tijdens kantoortijden tussen 9.00 – 17.30 uur op maandag t/m zaterdag. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

Mijn feest, event of bijeenkomst
Wat voor soort evenementen, feesten en bijeenkomsten kunnen er in het Strandpaviljoen worden georganiseerd?

In het IJzeren Man Strandpaviljoen kun je terecht voor de meest uiteenlopende zakelijke en particuliere gelegenheden. Een surprise party, bedrijfsuitje, babyborrel, bruiloft, jubileum, beurs of afscheid zijn slechts enkele voorbeelden. Wat de gelegenheid ook is, we denken graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Wat kost het om een zaal te huren?

De kosten voor het huren van een zaal zijn afhankelijk van de gekozen/gewenste zaal, de dag en jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op met de salesafdeling. Zij informeren je graag!

Kan ik vrijblijvend een offerte opvragen?

Jazeker, dit kan via een online offerte-aanvraag of door een mail te sturen.

Hoeveel personen kunnen er in de zalen?

Elke zaal is verschillende in grootte. Het aantal personen is mede afhankelijk van de gewenste opstelling, maar als richtlijn kun je het volgende aanhouden:

  • Serre Zuid                          250 personen
  • Serre West                         80 personen
  • De Kornuit                         200 personen
  • Gehele Strandpaviljoen  550 – 600 personen

Een kijkje nemen in de zalen? Maak een afspraak en kom langs of bekijk alvast de foto’s en virtuele tour.

Hebben we een eigen terras?

Ja, alle 3 de zalen beschikken over een privé buitenterras. Gebruik van dit terras zit inbegrepen in de zaalhuur.

Is meerdaagse zaalhuur mogelijk?

Dit is zeker mogelijk en zal altijd op basis van beschikbaarheid worden afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Is er gratis wifi beschikbaar?

Ja, in het Strandpaviljoen kun je gebruik maken van gratis wifi. Vraag één van de medewerkers naar de inlogcode. Vooral ideaal bij een vergadering of formele bijeenkomst.

Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar?

Alle zalen beschikken over de nieuwste audiovisuele middelen. Van geluidsinstallatie tot touchscreen schermen. Maak je wensen kenbaar en wij zorgen dat alles werkt.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar het Strandpaviljoen.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder!

IJzeren-Man-Vught-Brabant