FAQ Strandpaviljoen

Een feest, partij of bijeenkomst organiseren is niet voor iedereen dagelijkse kost en kan dus best wat vragen oproepen. Laten wij nou elke dag bezig zijn met de organisatie van de mooie evenementen. Om je alvast op weg te helpen tref je onderstaand de meest gestelde vragen met betrekking tot het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen | IJM Strandpaviljoen
Maatregelen i.v.m. COVID-19 | update 25 jan
Zijn feesten & partijen in het Strandpaviljoen toegestaan?

Naast uitvaarten, mogen er vanaf 26 januari ook weer overige bijeenkomsten worden georganiseerd. Wel gelden hier nog een aantal voorwaarden, zoals bijv. een vaste zitplek. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Alvast een datum prikken voor later in het jaar? Zeker doen! Omdat er veel partijen worden verplaatst naar komend jaar, raden we aan om tijdig de gewenste datum vast te leggen.

Heb je al een aanvraag lopen? Bij vragen kun je altijd contact opnemen met jouw eigen contactpersoon van het sales-team.

Geldt testen voor toegang bij een bijeenkomst in het Strandpaviljoen?

Een toelatingsbewijs in de vorm van de ‘coronacheckapp’ nodig is om toegang te krijgen tot een horecagelegenheid en daarmee ieder feest, gelegenheid of bijeenkomst voor personen vanaf 14 jaar in het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Aan de deur bij de IJzeren Man laat je dit bewijs (QR) i.c.m. een geldig ID zien. Een printscreen is niet voldoende.

Graag verwijzen wij jullie door naar Hoe werkt de CoronaCheck-app? – CoronaCheck voor meer informatie. Tevens is het nummer 0800-1421 (gratis) van de coronacheck helpdesk bereikbaar om inhoudelijke vragen te beantwoorden.

Om eventuele misverstanden te voorkomen; dit is niet het gekozen beleid vanuit onze organisatie, maar het beleid vanuit de Rijksoverheid. Wij volgen nadrukkelijk de maatregelen gesteld voor horeca en hopen hierbij op begrip. Mochten jullie n.a.v. deze maatregelen nog vragen hebben, het verzoek per mail met jouw eigen contactpersoon op te nemen.

Kunnen er weer afspraken gepland worden voor partijen in de toekomst?

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het inrichten van een online omgeving zodat onze sales-dames een online afspraak met je kunnen inplannen. Zij kunnen je digitaal de locatie laten zien en je vragen beantwoorden. Liever fysiek op locatie langskomen? Ook dat is weer mogelijk. We begroeten je met een glimlach in plaats van een hand en houden ietsje meer afstand, maar leiden je graag rond in het mooie Strandpaviljoen.

Graag een afspraak inplannen? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Bestaat er een mogelijkheid de locatie te bezichtigen zonder fysiek aanwezig te zijn?

Op onze website zijn tal van foto’s van de diverse zalen te vinden zodat je een goed beeld krijgt bij de locatie.

We begrijpen dat je niet alleen wilt afgaan op foto’s, maar ook een gevoel bij de locatie wilt krijgen. Fysieke afspraken zijn weer mogelijk en hier wordt enthousiast gebruik van gemaakt! Maak dus tijdig een afspraak. In de tussentijd kun je alvast een virtuele rondleiding bekijken waarin onze sales-dames je een online rondleiding geven.

Ben jij benieuwd naar het compleet nieuwe interieur en de vele zakelijke en particuliere mogelijkheden van het Strandpaviljoen? Bekijk de locatie.

Kunnen we een (vrijblijvende) offerte ontvangen voor een evenement?

Absoluut! Ons sales-team is gewoon bereikbaar. Wil je dus informatie opvragen voor jouw event, feest, bruiloft of vergadering? Neem gerust contact met ons op. Stuur bij voorkeur een zo volledig mogelijke mail met daarin jullie wensen voor de dag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid
Waar ligt het IJzeren Man Strandpaviljoen?

Het IJzeren Man Strandpaviljoen ligt aan de IJzeren Man in Vught. Het adres is Boslaan 49. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe is de bereikbaarheid van IJzeren Man Vught?

Het Strandpaviljoen is per fiets en auto goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in Brabant. Bovendien ligt de locatie vlakbij de A2 & N65. Met het openbaar vervoer zijn wij minder goed bereikbaar. Wel stopt de buurtbus voor de deur. Kom je met het ov? Plan je route dan goed. Je kunt natuurlijk ook een ov-fiets huren bij station Vught en het laatste stukje fietsen.

Kun je gratis parkeren bij de IJzeren Man?

Ja, bij de IJzeren Man in Vught is voldoende gratis parkeergelegenheid met ruim 750 parkeerplaatsen. Zo is er een kleinere parkeerplaats voor de deur van het Strandhuys, maar ook een grote parkeerplaats op ±100-150 meter afstand van het Strandhuys. Een klein stukje verder doorrijden dus. Dit geldt ook voor de fietsenstalling. Je vindt een fietsenrek bij de ingang van het Strandhuys én een grote, onbewaakte fietsenstalling zo’n 75 meter verder.

Let op: parkeren langs de weg (Boslaan) is niet toegestaan. Hier geldt een wegsleepregeling.

Openingstijden
Wat zijn de openingstijden van het IJM Strandpaviljoen?

De locatie is dagelijks geopend op reservering (tot uiterlijk 01.00 uur).

Kan ik langskomen om de locatie te bekijken?

Ja zeker! Je dient hiervoor wel een afspraak te maken met één van onze salesdames. Spontaan langskomen om de zalen te bekijken is helaas niet mogelijk. Wil je graag langskomen? Maak dan hier een afspraak.

Op welke dagen zijn jullie bereikbaar?

Het best kun je ons bereiken tijdens kantoortijden tussen 9.00 – 17.30 uur op maandag t/m zaterdag. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier.

Mijn feest, event of bijeenkomst
Wat voor soort evenementen, feesten en bijeenkomsten kunnen er in het Strandpaviljoen worden georganiseerd?

In het IJzeren Man Strandpaviljoen kun je terecht voor de meest uiteenlopende zakelijke en particuliere gelegenheden. Een surprise party, bedrijfsuitje, babyborrel, bruiloft, jubileum, beurs of afscheid zijn slechts enkele voorbeelden. Wat de gelegenheid ook is, we denken graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken.

Wat kost het om een zaal te huren?

De kosten voor het huren van een zaal zijn afhankelijk van de gekozen/gewenste zaal, de dag en jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op met de salesafdeling. Zij informeren je graag!

Kan ik vrijblijvend een offerte opvragen?

Jazeker, dit kan via een online offerte-aanvraag of door een mail te sturen.

Hoeveel personen kunnen er in de zalen?

Elke zaal is verschillende in grootte. Het aantal personen is mede afhankelijk van de gewenste opstelling, maar als richtlijn kun je het volgende aanhouden:

  • Serre Zuid                          250 personen
  • Serre West                         80 personen
  • De Kornuit                         200 personen
  • Gehele Strandpaviljoen  550 – 600 personen

Een kijkje nemen in de zalen? Maak een afspraak en kom langs of bekijk alvast de foto’s en virtuele tour.

Hebben we een eigen terras?

Ja, alle 3 de zalen beschikken over een privé buitenterras. Gebruik van dit terras zit inbegrepen in de zaalhuur.

Is meerdaagse zaalhuur mogelijk?

Dit is zeker mogelijk en zal altijd op basis van beschikbaarheid worden afgestemd. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Is er gratis wifi beschikbaar?

Ja, in het Strandpaviljoen kun je gebruik maken van gratis wifi. Vraag één van de medewerkers naar de inlogcode. Vooral ideaal bij een vergadering of formele bijeenkomst.

Welke audiovisuele middelen zijn er beschikbaar?

Alle zalen beschikken over de nieuwste audiovisuele middelen. Van geluidsinstallatie tot touchscreen schermen. Maak je wensen kenbaar en wij zorgen dat alles werkt.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen naar het Strandpaviljoen.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder!

IJzeren-Man-Vught-Brabant