IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Warm en gastvrij welkom!

Het IJzeren Man Strandhuys is een sfeervolle strandlocatie om te borrelen, lunchen of dineren met een supergaaf nieuw terras aan het strand. In de zomer lekker loungen in het zonnetje aan het strand en in de winter uitwaaien, genieten van de omgeving en heerlijk dineren. Met de goedgevulde menukaart is er voor ieder wat wils. Kom gauw een keer langs voor een dagje genieten aan het water!

Je kunt bij het Strandhuys terecht voor koffie met gebak, heerlijke lunchgerechten, een goedgevulde avondkaart of een borrel met lekkere bites.

Wij verwelkomen je graag bij het IJzeren Man Strandhuys!

Reserveren
Warm en gastvrij welkom!

Nieuwe looks IJM Strandhuys!

New owner, new looks! Het IJM Strandhuys is volledig vernieuwd. Nieuw terras, nieuwe grotere keuken, wc's verplaatst, nieuwe barren én niet te vergeten een grote, overdekte en verwarmde serre. Bij mooi weer kan de volledige serre inclusief dak worden geopend en bij minder goed weer zit je gezellig en droog! Dit alles met een volledig nieuw interieur en meubilair.  

Gezellig langskomen voor een hapje en een drankje? Het Strandhuys is 365 dagen per jaar geopend voor een smakelijk ontbijt, lunch, borrel of diner. Bekijk hier de openingstijden.

Nieuwe looks IJM Strandhuys!

Pin only | IJM Strandhuys cashless

Voor jouw en onze veiligheid hebben we in het IJM Strandhuys de overstap gemaakt naar PIN ONLY. Sinds 1 februari 2019 kan er daarom niet meer contant betaald worden, maar alleen per pin of creditcard (één rekening per tafel).

Pin only | IJM Strandhuys cashless
#
#
#
#
#
#
#
Reserveren

Wilt u zeker zijn van een heerlijk plekje voor uw lunch of diner bij het Strandhuys, dan is reserveren gewenst.