IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Warm en gastvrij welkom!

Het IJzeren Man Strandhuys is een sfeervolle strandlocatie om te borrelen, lunchen of dineren met een heerlijk terras aan het strand. In de zomer lekker loungen in het zonnetje of een ligbedje huren op het strand en in de winter uitwaaien en genieten van de omgeving. Het Strandhuys is toegankelijk voor strandgasten, maar ook voor passanten, fietsers en wandelaars. Met de goedgevulde menukaart is er voor ieder wat wils. Kom gauw een keer langs voor een dagje genieten aan het water!

Je kunt bij het Strandhuys terecht voor koffie met gebak, heerlijke lunchgerechten, een goedgevulde avondkaart of een borrel met lekkere bites.

Wij verwelkomen je graag bij het IJzeren Man Strandhuys!

Reserveren
Warm en gastvrij welkom!

IJM Strandhuys krijgt nieuwe look!

New owner, new looks! Het IJM Strandhuys gaat volledig vernieuwen. Nieuw terras, nieuwe grotere keuken, wc's verplaatsen, nieuwe barren én niet te vergeten een grote serre om het terras te verwarmen. Dit alles met een volledig nieuw interieur en meubilair. De komende weken zullen de werkzaamheden plaatsvinden. Hierbij blijft het IJM Strandhuys open, maar zal er wellicht wel wat aangepast zijn in bijvoorbeeld terrassen. Naar verwachting wordt het nieuwe IJM eind mei gepresenteerd, precies 5 jaar na opening.

Excuses voor eventuele overlast. Bedankt voor je begrip.
We houden je zo goed mogelijk op de hoogte. Bekijk hier de openingstijden.

IJM Strandhuys krijgt nieuwe look!

Pin only | IJM Strandhuys cashless

Voor jouw en onze veiligheid hebben we in het IJM Strandhuys de overstap gemaakt naar PIN ONLY. Sinds 1 februari 2019 kan er daarom niet meer contant betaald worden, maar alleen per pin of creditcard.

Pin only | IJM Strandhuys cashless
#
#
#
#
#
#
#
#
Reserveren

Wilt u zeker zijn van een heerlijk plekje voor uw lunch of diner bij het Strandhuys, dan is reserveren gewenst.