Klimbos IJzeren Man Vught

Grootste klimbos van de Benelux!

Hey avonturier! Wil jij bij het grootste klimparcours van de Benelux komen klimmen, klauteren en spelen? Check dan hieronder de entreeprijzen voor het IJzeren Man Klimbos in Vught (Noord-Brabant) en koop eenvoudig online je ticket.

In 2020 is druk gewerkt aan de bouw van een groot klimbos. Het is een waar klimpark geworden waar jong en oud zich uren kan vermaken. De echte avonturiers leven zich uit op de verschillende routes en gaan gezekerd door het parcours. Maar ook ongezekerd beleef je plezier in het nettenparcours!

Diverse gave routes in het nieuwe klimpark!

Supertrots zijn we op ons klimbos en dat is niet zomaar.. Met maar liefst 15 klimroutes waarvan 2 ziplines is het IJzeren Man Klimbos in Vught (Noord-Brabant) het grootste, en gaafste, klimpark van de Benelux! Het klimparcours bestaat uit ruim 135 verschillende obstakels en toffe hindernissen. Met een maximale klimhoogte van 12 meter kijk je prachtig uit over de gehele IJzeren Man. Een verdiend uitzicht!

Winterseizoen | onderstaande prijzen gelden zowel in het zomer- als het winterseizoen. In het winterseizoen van 1 oktober t/m 31 maart is een consumptiebon t.w.v. 3,00 inbegrepen. Deze is op het park te besteden bij de Strandbad Kiosk. Zo kun je voor of na het klimmen nog genieten van iets lekkers!

Prijzen IJM Klimbos & Nettenpark
Dagentree Nettenpark 17,50
Klimbos
(±2-2,5 uur)
22,50
Klim avontuur
(Klimbos & Vrije val)
27,50
Klim & klauter
(Nettenpark & Klimbos)
30,00
Super klimbeleving
(Nettenpark, Klimbos & Vrije val)
35,00

Genoemde prijzen zijn p.p., in €, incl. BTW én incl. dagentree IJM Strandbad.

Tickets bestellen
Tarieven abonnementhouders

Klimmen en klauteren in het klimbos en/of nettenpark zit niet in begrepen in een Strandbad abonnement. Hiervoor dien je een los ticket te kopen.

Voor Strandbad abonnementhouders gelden andere prijzen. Reserveer een klim- en/of nettenparkticket dan telefonisch of per e-mail.

Tarieven abonnementhouders
Openingstijden IJM Klimbos & Nettenpark
Aangepaste openingstijden t/m 31 maart
Maandag t/m vrijdag Gesloten
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Extra geopend Wo 23 feb | 12:00 - 17:00
Starttijden elk half uur
Carnavalsvakantie van 26 februari t/m 6 maart Dagelijks van 12:00 - 17:00
Groepen >30 personen Dagelijks op reservering
Zie ook: Strandbad openingstijden
Vught-Klimbos-IJM
Klimvoorwaarden

Klimmen is al mogelijk vanaf een lengte van 1.35 meter én minimumleeftijd van 8 jaar. Let wel: kinderen t/m 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (1 volwassene per 3 kinderen).

In het Nettenpark geldt een minimumleeftijd van 3 jaar en begeleiding t/m 6 jaar (1 volwassene per 5 kinderen).

Begeleidende volwassenen klimmen/klauteren mee en dienen in het bezit te zijn van een geldig klimbos- en/of nettenparkticket.

Kledingadvies | Het dragen van dichte schoenen is verplicht. Dit geldt ook voor het dragen van een (korte) broek en shirt. Klimmen en klauteren in zwemkleding is dus ook niet toegestaan. Draag lange haren vast en berg sieraden/losse voorwerpen op.

Goed om te weten
  • Klimvoorwaarden van toepassing
  • Laatste starttijd 14.30 uur
  • Dagentree Strandbad inbegrepen
  • Reserveren wordt aangeraden
  • Zomer- & winterseizoen
  • Dichte schoenen vereist
  • Klimbos vanaf 8 jaar én 1.35m (begeleiding verplicht t/m 12 jaar)
  • Nettenpark vanaf 3 jaar (begeleiding verplicht t/m 6 jaar)
  • Klimbos & nettenpark niet inbegrepen bij Strandbad-abonnement
  • Op reservering groepen van >30 personen ook buiten reguliere openingstijden mogelijk
Vragen? Bekijk alle veelgestelde vragen

Het klimbos was echt het hoogtepunt van de dag, letterlijk en figuurlijk. Iedereen had een fantastische dag! Wat mij het meest opgevallen is, is de soepele, persoonlijke, gemoedelijke manier waarop alles geregeld werd (zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf).

Het nettenpark viel erg goed in de smaak bij de kinderen. En het klimpark was een prachtige uitdaging.

Vooral de tokkelroutes zijn superrrr leuk!!

Mijn dochter is 5 jaar dus ik moest mee het nettenpark in als begeleiding. Dit vond ik in eerste instantie wel jammer, maar achteraf gezien heb ik net zoveel plezier beleefd als haar. Erg leuk dat er verschillende velden en routes zijn.

Het gaafste klimbos; midden in Brabant!

Met maar liefst 15 klimroutes, ziplines en een nettenpark beschikt IJM Vught over het grootste klimbos van de Benelux. Dat is gaaf!! De diverse klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte waardoor iedere klimmer op zijn eigen niveau kan klimmen en klauteren. Zowel voor beginners als ware durfals! Uiteraard werken we volgens de richtlijnen en ga je veilig gezekerd aan een klimgordel de hoogte in. Ga je voor het nettenpark? Dan is een klimgordel niet nodig!

Tickets bestellen
Klimbos-IJM
Prijzen Klimbos i.c.m. Strandbad abonnement
Dagentree Nettenpark 10,00
Klimbos (±2-2,5 uur) 15,00
Klim avontuur (Klimbos & Vrije val) 20,00
Klim & klauter (Nettenpark & Klimbos) 25,00
Super klimbeleving (Nettenpark, Klimbos & Vrije val) 30,00

Bovenstaande prijzen zijn p.p., in €, incl. BTW en alleen geldig op vertoon van een geldig abonnement tot het IJM Strandbad.

Reserveren kan telefonisch of per e-mail
Klimbos-klimmen-IJM

Toegang tot Recreatiepark het IJM Strandbad is vereist om te kunnen klimmen in het klimbos of te spelen in het nettenpark. Deze entreeprijs zit inbegrepen in de standaardprijzen. Ben je in het bezit van een Strandbad abonnement? Dan geldt een gereduceerd tarief, zie de prijzen hiernaast. De genoemde prijzen zijn per persoon & inclusief BTW.

Heb je een Strandbad abonnement? Reserveer een klim- en/of nettenparkticket dan telefonisch of per e-mail. Je dient een geldig abonnement tot het Strandbad bij de kassa te tonen op de dag dat je komt klimmen/klauteren.
Let op: klimvoorwaarden van toepassing.

Neem contact op

Nettenpark | klauteren vanaf 3 jaar

In het klimbos ben je gedurende het klimmen continue gezekerd. Nog te jong, te klein of niet dapper genoeg om te klimmen? Leef je dan uit in het 700 m2 grote nettenpark: zonder klimgordel, maar minstens zo veilig en minstens zo leuk!

Klimbos-IJM
IJM Klimbos | Agenda & nieuws