De gaafste feestlocatie

Centraal gelegen in Vught, Noord-Brabant (nabij Den Bosch)

Familiefeest, verjaardag, babyborrel, jubileum, surprise party, reünie, afscheidsfeest. Als er iets te vieren is, staat het IJzeren Man Strandpaviljoen graag voor je klaar! Een unieke feestlocatie in Vught voor een sfeervol en feestelijk event.

Maak er een knalfeest van!

Écht even stilstaan bij je verjaardag? Een speciale leeftijd bereikt? Tijd voor een mooi feest! Wij denken graag met je mee om met je familie en vrienden een topavond of superdag te beleven!

  • Unieke strandlocatie in Brabant
  • Geheel vernieuwd in 2020
  • Frisse, eigentijdse, sfeervolle look
  • Drie zalen met eigen terras en strand
  • Van gezellige dansvloer tot mooi ingedekte tafels

Cheers op een onvergetelijke feestavond!

Feestlocatie-huren-Strandpaviljoen

Proosten op jullie jubileum

Wauw, een bronzen, zilveren, gouden of zelfs diamanten huwelijksjubileum vieren? Zo’n speciaal moment verdient een proost! Kom samen met je familie en vrienden voor een heerlijk diner, een feestelijke borrel of een gezellige feestavond.

Zes jaar getrouwd? Verras je dierbaren met een topfeest op een onverwacht moment. Een verrassingsfeest ter ere van het ‘ijzeren huwelijk’, waar anders dan bij de IJzeren Man!

Strandpaviljoen-horeca

Kraamborrel organiseren

Het krijgen van een kindje, hoe bijzonder! Wil je graag met familie en vrienden proosten op de kleine spruit met een kraamborrel? Maak er een onvergetelijke middag of avond van!

We denken graag met je mee. Neem contact op
Strandpaviljoen-eventlocatie

Feestje? Event? Feestlocatie Strandpaviljoen!

Een feest of bijeenkomst aan het water – net even iets specialer. Wij staan graag voor je klaar om bij de IJzeren Man jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, vergadering, receptie of diner te verzorgen. Voor feesten en partijen kun je terecht in het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Feestlocatie Strandpaviljoen
Het Strandpaviljoen kent al een lange geschiedenis en heeft in 2020 een flinke restyling ondergaan. Een nieuwe, frisse, eigentijdse look maakt het Strandpaviljoen tot een bijzondere locatie voor een sfeervol event aan het water. Het Strandpaviljoen beschikt over een drietal bijzondere binnenruimten en aangelegen terrassen met uitzicht over de IJzeren Man. Met deze drie mooie zalen is de locatie perfect voor grote en kleine partijen en zijn de ruimten multifunctioneel in te richten voor diners, feesten en partijen vanaf 30 personen.

Trouwlocatie-water-Brabant