Strandbad actuele openingstijden

Momenteel gelden de reguliere winteropeningstijden (oktober t/m maart). 

Kom je bij IJM genieten van het prachtige weer? Regulier is het Strandbad in het zomerseizoen (april t/m september) dagelijks geopend van 9.30-18.00 uur. Bij mooie dagen met hoge temperaturen van 25+ graden Celsius blijft het recreatiepark langer open, tot 19.30 uur. Benieuwd of dat vandaag het geval is? Onderstaand tref je de actuele openingstijden.

Grijp deze kans om jezelf onder te dompelen in verfrissend water, te ontspannen op het zandstrand en te genieten van de zonnestralen. Breng je vrienden en familie mee voor een onvergetelijke dag vol plezier bij de IJzeren Man.

Regulier geopend | zomerseizoen

Deze week geen verruimde openingstijden. Kom langs en geniet bij het Strandbad van:

  • Kristalhelder water om in te zwemmen.
  • Zacht zandstrand om te ontspannen en te zonnebaden.
  • Relaxen in de lounge area (niet te reserveren).
  • Eten en drinken bij de Kiosk of het gezellige Madame Zita terras/restaurant.
  • Sportfaciliteiten voor o.a. beachvoetbal & grote speeltuin.
  • Verhuur van waterfietsen en sup’s voor extra plezier op het water.

Wacht niet langer! Pak je zwemspullen, zonnebrandcrème en een goed humeur en kom naar het Strandbad voor een geweldige tijd. Maak gebruik van het mooie weer en geniet van het ultieme zomergevoel bij het Strandbad.

Zwemmen-Strandbad-IJzeren-Man

Entreetickets Strandbad

Om je bezoek aan het Strandbad zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden we verschillende opties om je ticket te kopen. Je kunt je ticket online aanschaffen via onze handige webshop, waardoor je snel en gemakkelijk toegang krijgt tot het Strandbad Recreatiepark.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om je ticket aan de kassa te kopen. Bij de toegangspoortjes kun je ter plekke betalen met pin. Zo kun je zonder in de rij te hoeven staan komen genieten van je dag bij ons.

Strandbad-IJzeren-Man

Huur een opblaasbare SUP

SUP’s huren is mogelijk van april t/m september.

Heb je zin in een avontuur op het water? Huur dan een opblaasbare SUP (Stand-Up Paddleboard) en verken het meer op een leuke en ontspannen manier! Vooraf reserveren is vereist en kan eenvoudig via onze webshop. Zorg ervoor dat je ten minste 24 uur van tevoren reserveert om verzekerd te zijn van beschikbaarheid.

Om je SUP-ervaring nog beter te maken, bieden we kwalitatieve opblaasbare SUP’s die gemakkelijk te gebruiken en stabiel zijn, zelfs voor beginners. Het is de perfecte activiteit om te genieten van het water en tegelijkertijd aan je balans en spieren te werken.

Wacht niet langer! Reserveer je opblaasbare SUP via onze webshop en bereid je voor op een geweldige dag op het water.

kinderfeest-stand-up-paddle-sup IJzeren-Man-Stand-up-paddle-clinic