IJM Strandhuys Menu

Ontbijt, lunch, borrel & diner

Het Strandhuys biedt een uiteenlopende menukaart met diverse gerechten die elk zomer- en winterseizoen aangepast worden. Bekijk het huidige menu hieronder en neem alvast een voorproefje op een ochtend, middag of avond genieten.

Nieuwe menukaart vanaf 8 april 2024. Zie onderstaande voor een voorproefje op de nieuwe, zomerse menukaarten bij het IJM Strandhuys. *Nieuw*: de heerlijkste kleine gerechtjes om te delen.

Borrelen-IJzeren-Man
Nieuw | Bestellen met je telefoon

Het is nu ook mogelijk om via een QR-code te bestellen. Deze code zit op de tafel en kun je eenvoudig met je telefoon scannen. Zo kun je gelijk bij aankomst al de menukaart bekijken, je food & drinks bestellen én direct online betalen met IDEAL. Dan zorgen wij dat je bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt. Genieten!

Goed om te weten
  • Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur
  • Gratis parkeren
  • Pin only
  • Eenvoudig online reserveren
  • Gratis wifi
  • Restaurant, serre & terras
  • Allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten
Een vraag? Bekijk de Strandhuys FAQ

Groepsmenu vanaf 9 personen

Voor groepen vanaf 9 personen geldt een keuzemenu in het IJM Strandhuys en is a la carte bestellen niet mogelijk. Het groepsmenu is speciaal samengesteld om lange wachttijden te voorkomen en ervoor te zorgen dat het gezelschap snel en efficiënt kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Om het menu te bekijken, kun je op onderstaande button klikken. Daar vind je een overzicht van de diverse gerechten die we aanbieden, met opties die passen bij verschillende smaken en voorkeuren. We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is!

In het Strandhuys hanteren we één rekening per gezelschap om de betaling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat de totale kosten van de genuttigde menu’s en drankjes op één rekening worden gezet. Na afloop zal dit totaalbedrag per pin voldaan dienen te worden. Met het oog op de veiligheid & efficiëntie zijn contante betalingen sinds 2019 niet meer mogelijk.

Strandhuys-keuken
IJzeren-Man-lunch-diner

Anderen bekeken ook