Online bestellen

Nieuw bij de IJzeren Man in Vught

Wel zin in lekkere gerechten, maar geen zin om zelf te koken? Bestel dan online en haal jouw maaltijd op bij het Madame Zita restaurant van de IJzeren Man. Wat zijn jouw favoriete gerechten van de Madame Zita en Strandbad Kiosk kaart?

Op deze pagina kun je de meest gestelde vragen en de menukaart bekijken, of ga direct naar de bestelomgeving om een bestelling te plaatsen.

Veelgestelde vragen
Locatie
Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

Het ophalen van jouw bestelling kan bij familierestaurant Madame Zita, onderdeel van IJzeren Man Vught. Dit kan gewoon binnen in het restaurant, of aan de buitenzijde bij het ’to-go luik’. Het adres is Boslaan 47 in Vught, of klik hier om jouw route uit te stippelen.

Kan ik voor de deur parkeren als ik mijn bestelling kom ophalen?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de IJzeren Man met ruim 750 gratis parkeerplaatsen. Voor de ingang van het Madame Zita restaurant zijn een gratis parkeerplaats en fietsenstalling beschikbaar.

Is het ook mogelijk om bij Madame Zita te lunchen of dineren?

Natuurlijk! Naast het bestellen van de lekkere gerechten is het uiteraard ook mogelijk om gezellig aan te schuiven voor een lunch, borrel of diner op het terras of in het restaurant. De locatie leent zich ideaal voor een smakelijke lunch of diner of bijvoorbeeld een gezellige babyshower. Maar IJM’s nieuwste familierestaurant Madame Zita beschikt ook over divers vermaak voor de kids zoals een speelzolder, speeltuintje en indoor speeltoestellen. Voor iedereen een passende beleving!

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Het is mogelijk om jouw bestelling te laten bezorgen via Thuisbezorgd. Dit is mogelijk vanaf 17.00 uur. Kijk en bestel hiervoor via Thuisbezorgd.nl

Menu & bestelling
Op welke dagen is bestellen mogelijk?

Tot 1 april is online bestellen mogelijk van donderdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Vanaf 1 april is bestellen ook op woensdagen mogelijk.

Welke gerechten kan ik online bestellen?

Bijna de volledige menukaart van restaurant Madame Zita is online te bestellen. Welke gerechten dit precies zijn, zie je in de webshop. Klik hier om naar de webshop/bestelomgeving te gaan. 

Let op: het is niet mogelijk om telefonisch of per mail jouw bestelling door te geven. Bestellingen dienen via de webshop te worden gedaan.

Hoe lang vooraf moet ik bestellen?

Het bestellen van een hele of halve kip van ’t spit dient minimaal 1 uur vooraf te worden gedaan. Voor de overige gerechten geldt een kortere bereidingstijd en hanteren we 30 minuten bereidingstijd. Hoe lang jouw bestelling gaat duren zie je in de webshop/bestelomgeving.

Moet ik direct betalen of kan dit ook bij het afhalen?

Om jouw online bestelling af te kunnen ronden dient direct te worden betaald. Het is niet mogelijk om achteraf, bij het afhalen, te betalen.

Zijn de gerechten van het IJM Strandhuys ook online te bestellen?

Op dit moment zijn enkel de gerechten van het Madame Zita restaurant en de Strandbad Kiosk online te bestellen. Het is niet mogelijk de gerechten van het IJM Strandhuys te bestellen.

Kan ik mijn eigen bakjes of tas meenemen voor korting op de toeslag?

Wij zijn verplicht een kleine toeslag te rekenen voor het verpakkingsmateriaal. Omdat wij de gerechten voorbereiden en er zeker van willen zijn dat deze netjes worden verpakt en deze goed te vervoeren zijn, is het niet mogelijk om eigen bakjes mee te nemen. Standaard zetten wij de bestelling klaar in een papieren tas.

Madame-Zita-pannenkoek