Avondklimmen bij IJM

Het spannendste uitje in het donker!

Na zonsondergang nog het klimbos in? Jazeker! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 september beleef jij het spannendste uitje in het donker bij het IJzeren Man klimbos (Vught, Noord-Brabant).

Ben jij stoer genoeg? Dan wil je hier zeker bij zijn! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus op tijd reserveren wordt aangeraden!

Klimmen in het donker?!

Maar in het donker zie ik toch niets? Daarom zetten we wat gekleurde verlichting aan, zorgen voor muziek en maken er samen een te gekke avond van! Om het helemaal af te maken mag je naast 2 uur klimmen, ook nog onbeperkt de vrije val doen.

Klimmen-in-het-donker-avondklimmmen

Durf jij het aan?

SPECIAL EDITION | klimmen en klauteren in het donker!

  • Vrijdag 24 & zaterdag 25 september
  • Starttijden om 19.00u & 19.30u
  • 27,50 p.p.
  • 2 uur klimmen
  • Alle routes open met uitzondering van de lange tokkelroute
  • Onbeperkt vrije val van 15m hoogte binnen het gekozen klimtijdslot
Klimbos-discoklimmen

Dé vrije val

Deze avonden zit de vrije val inbegrepen bij jouw klimticket. De vrije val is een sprong in het diepe van wel 15 meter hoogte! Je mag zo vaak als je wil… maar durf je wel een tweede keer?

Klimbos-vrije-val

Klimvoorwaarden & huisregels

Tijdens het avondklimmen gelden dezelfde klimvoorwaarden en huisregels als op de gewone dagen. Dat betekent een minimumleeftijd van 8 jaar én minimumlengte van 1.35m. Kinderen van 8 t/m 12 jaar dienen begeleid te worden door een meeklimmende volwassene (18+). Deze persoon dient ook in het bezit te zijn van een geldig klimticket.

Nachtklimmen-IJM-Klimbos

Kan ik komen kijken?

Zeker! Het Strandbad is deze dagen van 19.00 – 21.30 uur vrij toegankelijk (geen honden toegestaan). Je kunt dus gezellig naar de klimmers komen kijken, iets lekkers te eten of drinken halen bij de kiosk of naar het toilet. Overige faciliteiten zoals de waterattracties zijn gesloten.

Goed om te weten is dat het recreatiepark, met uitzondering van de kiosk en het terras, niet verlicht is. Spelen in de speeltuin is dus enkel helemaal vooraan op het park mogelijk.

Zien we je dan?

Kiosk-Strandbad-avondklimmen