Avondklimmen bij IJM

Het spannendste uitje in het donker!

Na zonsondergang nog het klimbos in? Jazeker! Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober beleef jij het spannendste uitje in het donker bij het IJzeren Man klimbos (Vught, Noord-Brabant).

Ben jij stoer genoeg? Dan wil je hier zeker bij zijn! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus op tijd reserveren wordt aangeraden!

Klimmen in het donker?!

Maar in het donker zie ik toch niets? Daarom zetten we wat gekleurde verlichting aan, zorgen voor muziek en maken er samen een te gekke avond van! Om het helemaal af te maken mag je naast 2 uur klimmen, ook nog 1x de vrije val doen. Als je durft…

Klimmen-in-het-donker-avondklimmmen

Durf jij het aan?

SPECIAL EDITION | klimmen en klauteren in het donker!

  • Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober
  • Starttijden om 18.30 & 19.00u
  • 25,00 p.p.
  • 2 uur klimmen
  • 1x de vrije val van 15m hoogte binnen het gekozen klimtijdslot
  • Alle routes open met uitzondering van de lange tokkelroute
Klimbos-discoklimmen

Dé vrije val

Deze avonden zit eenmaal de vrije val inbegrepen bij jouw klimticket. De vrije val is een sprong in het diepe van wel 15 meter hoogte!

Klimbos-vrije-val

Klimvoorwaarden & huisregels

Tijdens het avondklimmen gelden dezelfde klimvoorwaarden en huisregels als op de gewone dagen. Dat betekent een minimumleeftijd van 8 jaar én minimumlengte van 1.35m. Daarnaast geldt er een maximumlengte van 2.05m en maximumgewicht van 120kg voor het klimbos en een maximum van 100kg voor de vrije val.

Kinderen van 8 t/m 11 jaar dienen begeleid te worden door een meeklimmende volwassene (18+). Deze persoon dient ook in het bezit te zijn van een geldig klimticket.

Het Nettenpark is deze avonden niet geopend.

Nachtklimmen-IJM-Klimbos

Kan ik komen kijken?

Zeker! Het Strandbad is deze dagen van 18.30 – 21.30 uur vrij toegankelijk voor toeschouwers van het Klimbos. Mits aangelijnd zijn honden toegestaan. Je kunt dus gezellig naar de klimmers komen kijken, iets lekkers te eten of drinken bij familierestaurant Madame Zita (ook bereikbaar via het Strandbad) of naar het toilet. Overige faciliteiten zoals de waterattracties, Kiosk en speeltuin zijn gesloten.

Goed om te weten is dat het recreatiepark, met uitzondering van het terras, niet verlicht is. Spelen in de speeltuin is dus enkel helemaal vooraan op het park of bij Madame Zita mogelijk.

Zien we je dan?

Madame-Zita-menu