IJM Outdoor voor al jouw groepsuitjes

Bij de IJzeren Man in Vught beleef je de meest uiteenlopende activiteiten gecombineerd met horeca, een formeel gedeelte of een feestavond. En dat allemaal op één locatie! Zoek jij invulling voor een familiedag, vriendenweekend, personeelsfeest of vrijgezellenfeest? Bij IJM Outdoor vind je de meest originele groepsuitjes.

Van kinderfeestjes tot vrijgezellenfeesten en van gezellige bedrijfsuitjes tot ware teamtrainingen; bij IJM Outdoor maken we er een onvergetelijke dag van!

IJM-Outdoor in een notendop

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Groot aanbod aan activiteiten
  • Laagdrempelige programma’s
  • Voor elk budget
  • Van 8 tot >800 deelnemers
  • Teambuilding & groepsuitjes
  • Te combineren met horeca
  • Alles op één locatie
Groepsuitjes-IJM-Outdoor

Wat is er mogelijk?

De tofste activiteiten beleef je op locatie bij de IJzeren Man in Vught. Ga voor een ochtend- of middagprogramma of pak eens goed uit met een dagvullend programma waarbij het formele gedeelte naadloos overloopt in een gezellig, informeel dagdeel. Of andersom natuurlijk. Starten met koffie en gebak, uitgebreid lunchen en/of na afloop heerlijk samen dineren.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reuze-potlood-Fitt-Mix

Outdoor activiteiten

Bij de IJzeren Man bieden wij een breed scala aan outdoor activiteiten die geschikt zijn voor groepen van alle leeftijden. Van handboogschieten en vlot varen tot teambuilding spellen en survivaluitdagingen, onze professionele instructeurs zorgen voor een veilige en leuke ervaring. Werk samen met je team om obstakels te overwinnen, vertrouwen op te bouwen en je probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

De IJzeren Man is de ideale locatie voor groepsuitjes en teambuildingactiviteiten. Of je nu met je collega’s wil werken aan teamdynamiek, met vrienden een avontuurlijke dag wil beleven, of met je klasgenoten wil genieten van een onvergetelijke schoolreis, wij bieden op maat gemaakte programma’s die voldoen aan jullie specifieke wensen en doelen.

Sportdag-estafette

Klimbos

Durf jij de hoogte in te gaan en je grenzen te verleggen? Ons uitdagende klimbos biedt een spectaculaire ervaring tussen de boomtoppen. Met verschillende parcoursen van diverse moeilijkheidsgraden, zowel voor beginners als ervaren klimmers, is er voor ieder wat wils. Test je behendigheid, kracht en doorzettingsvermogen terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Klimroute-Klimbos-IJM

Horecamogelijkheden

Maak je dag compleet met onze uitgebreide horecamogelijkheden. Begin met een warm welkom en geniet van een heerlijk kopje koffie en gebak. Tijdens de lunch serveren we een smakelijke en voedzame maaltijd om je energie aan te vullen voor de middagactiviteiten. Na een avontuurlijke dag kun je ontspannen en bijpraten tijdens een gezellig driegangendiner of een sfeervolle barbecue. Ons ervaren team zorgt ervoor dat het culinaire aspect van jouw dag net zo memorabel is als de activiteiten zelf.

Vrijblijvende informatie

Wij horen graag hoe jij de dag zou willen invullen. Denk bijvoorbeeld aan de voorkeur wat betreft tijdsduur, intensiteit, groepsgrootte, doel van de dag, wel of geen wateractiviteiten en eventuele horeca. Aan de hand hiervan kunnen we bepaalde activiteiten adviseren en je vrijblijvend informatie of een offerte toesturen. Je zit dus nog nergens aan vast!

Ontdek de prachtige omgeving van de IJzeren Man in Vught en beleef een dag vol avontuur, teambuilding en plezier. Neem contact met ons op om jouw groepsuitje, teambuilding evenement of outdoor avontuur te plannen. We staan klaar om een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap te creëren.

Kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust! Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we dat geen enkel detail wordt vergeten. Weten dat aan alles is gedacht betekent bovendien dat ook jij op de dag zelf onbezorgd kunt genieten!

Fitt-Mix-groepsuitje-vlot-bouwen

Zij gingen je al voor.. en dit vonden ze er van!

 

Het klimbos was echt het hoogtepunt van de dag, letterlijk en figuurlijk. Iedereen had een fantastische dag! Wat mij het meest opgevallen is, is de soepele, persoonlijke, gemoedelijke manier waarop alles geregeld werd (zowel bij de voorbereiding als op de dag zelf).

Fijn contact met de sales dames gehad. Geen vraag was te gek met als resultaat een waanzinnig event. Bedankt!!

We hebben een fijn bedrijfsuitje achter de rug, complimenten aan de jongeman van Fitt-Outdoor. Hij heeft ons goed begeleid en gezorgd dat iedereen een heel tof uitje gehad heeft. De activiteit overdag heeft voor ons team echt een positieve indruk achtergelaten. – Regina Coeli, 27 personen, Expeditie Robinson

Nomaals dank, ik vond het persoonlijk een leuke dag en ik onthoud Fitt voor in de toekomst (hetzij werk of een keer een privé uitje). – OMWB, 42 personen

Was echt een geweldige dag… met natuurlijk de grote dank aan de enthousiaste instructeurs! – Groepsuitje, 16 personen

De reacties waren overduidelijk. Een hele leuke activiteit, voor alle leeftijden was er iets. een combinatie van luisteren, bijbuurten en actief bezig zijn. Heel leuk!!!! Mooi bedrijf met zeer veel mogelijkheden, een bedrijf om trots op te zijn!! – ZLTO de Leye, 55 personen, Fitt & Mix

De uitgekozen outdoor activiteiten waren inderdaad perfect voor het verbeteren van de saamhorigheid, respect en collegialiteit binnen onze teams. De opdrachten in het teambuilding parcours van Fitt-Outdoor maakten veel teamrollen inzichtelijk. Het bepalen van de te volgen strategie bij het bamboe bouwen vergde overleg en discussie. Tijdens de wedstrijd vlot- en drakenboot varen werd samen een teamprestatie neergezet. Het wij-gevoel is zeker versterkt. Hier wordt nog lang en enthousiast over nagepraat! – Delta Lloyd, 65 personen, Fitt & Mix Teambuilding

Prettig en makkelijk contact vooraf. Uitstekend bereikbaar per telefoon en mail. Erg vriendelijk personeel en enthousiaste begeleiding. Timing en time management waren dik in orde. Een heel gezellige middag gehad met leuke instructeurs. Ze nemen je alle werk uit handen. TOP geregeld!!

Topdag gehad! Goed verzorgde activiteiten. Geweldige locatie. Professionele instructeurs. Aanrader!

Heel erg bedankt. Iedereen heeft het ontzettend leuk gevonden! Bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagd evenement! – DAB Pumps BV, 48 personen, Hunger Games

We hebben een fantastische dag bij jullie gehad! Dank voor de organisatie. Ik neem spoedig contact op om alvast een datum voor volgend jaar te reserveren! – Pierson College, 336 personen, Team Spirit

Tijdens deze werkweek leren de studenten elkaar en de docenten goed kennen. Individuele grenzen worden verlegd bij het teambuilding parcours en mountainbiken. De team spirit wordt uitgedaagd bij de verschillende samenwerkingsopdrachten. Pluspunten zijn de goede instructeurs en hun professionaliteit. Een goede start van ons schooljaar! – Fontys Hogeschool, 175 personen, Team Spirit

Super leuke ochtend gehad. Passende en leuke spelletjes voor ons en goed aansluitend bij bewoners. Begeleiders dachten goed mee. – Severinus, 26 personen, zeskamp

Beleef het bij de IJzeren Man