Introductie activiteiten bij IJM

Een goed begin van het nieuwe jaar! In de periode van 30 augustus t/m 17 september verzorgen wij dagelijks de leukste teambuilding- en kennismakingsactiviteiten voor basisscholen, middelbare scholen en het beroepsonderwijs.

Wat betekent dit voor jouw bezoek aan het IJM Strandbad?

Recreatiepark het IJzeren Man Strandbad biedt ruimte en faciliteiten voor een onvergetelijk dagje uit. Van lekker zwemmen en van de waterglijbanen glijden tot relaxen op een luxe ligbedje en spelen in de grote, nieuwe speeltuin!

In de periode van 30 aug t/m 17 sep worden er dagelijks activiteiten georganiseerd door Fitt-Outdoor. Deze activiteiten vinden plaats op het strand en in de bossen van de IJzeren Man. Er zullen dan diverse delen van het strand worden afgezet/gereserveerd.

Gelieve hier rekening mee te houden bij het zoeken van een plekje & de materialen a.u.b. laten liggen. Er blijft voldoende ruimte over om gebruik te maken van het strand en de faciliteiten van het Strandbad. Wij rekenen op jullie medewerking. Maak er een mooie dag van!

Spelen-speeltuin-Strandbad-Vught

From Individual To Team

It’s all in the name! Fitt-Outdoor staat namelijk voor: From Individual To Team. En dat is precies wat ze doen!

Fitt-Outdoor is de organisatie die tal van activiteiten verzorgt op locatie bij de IJzeren Man in Vught. Met jarenlange ervaring en een breed aanbod aan activiteiten, is er altijd een programma die past bij jouw wensen voor de dag.