Ligbedjes & waterattracties huren

Zonnestralen, langer licht en iedereen is heeft goede zin. Wat is de zomer toch fijn! Helemaal fijn is dat je vanaf april ook weer elke dag kunt vertoeven bij het IJM Strandbad. De lounge area gaat vanaf 24 mei weer open maar de waterattracties zijn vanaf 1 april alweer te huur bij de verhuursteiger! Huur jouw ligbedje ter plekke of maak gebruik van de waterattracties die te huur zijn.

De luxe ligbedjes & waterattracties zijn niet vooraf te reserveren. Met uitzondering van de opblaasbare SUPs, deze kan je wel online, vooraf te reserveren.

Ligbedjes huren

In het zomerseizoen biedt het IJM Strandbad de mogelijkheid tot het huren van heerlijke ligbedjes, om jouw dag nóg relaxter te maken!

Goed om te weten: vooraf reserveren is niet mogelijk. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Je kunt ter plekke op het park terecht bij de lounge area voor de luxe strandbedden of bij de verhuursteiger voor de mobiele ligbedjes.

 • Mobiele ligbedjes te huur vanaf 1 april | de mobiele strandbedjes geven je de vrijheid om zelf een comfortabel plekje op het park te kiezen. Dit kan vooraan op het park in de buurt van de waterglijbanen, of lekker rustig een stukje verder naar achteren.
 • Luxe strandbed te huur vanaf 24 mei | voor een luxere ervaring zijn er luxe ligbedden te huur in de lounge area. De lounge area ligt bovendien dicht in de buurt van de horeca zoals de Strandbad Kiosk & Madame Zita, maar ook van de sanitaire voorzieningen en speeltuin. Zo geniet optimaal van de zonnige dagen.

Let op: de verhuur is exclusief de toegang tot het Strandbad. Het huren van een ligbedje is enkel op het park mogelijk. Je dient dus in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs tot het Strandbad Recreatiepark.

Ligbedjes-Strandbad-IJM

Waterattracties huren

Wissel ontspanning af met inspanning en huur één van de waterattracties. Het Strandbad biedt je een avontuurlijke ervaring op het water met de verhuur van waterfietsen, stand-up paddleboards en kajaks.

Huur ze ter plekke bij de verhuursteiger, bij de waterglijbanen. Goed om te weten: vooraf reserveren is niet mogelijk. Dus kom langs en geniet van verfrissende waterpret. Maak je stranddag compleet met deze leuke en sportieve toevoegingen aan het water.

Goed om te weten:

 • Het huren van de waterattracties is mogelijk vanaf 1 april
 • Vooraf reserveren is niet mogelijk, met uitzondering van de opblaasbare SUP-boards (stand-up-paddle).
 • De verhuur is exclusief de toegang tot het Strandbad. Het huren van een waterattractie is enkel op het park mogelijk. Je dient dus in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs tot het Strandbad Recreatiepark.
Verhuur-waterfiets-sup-Strandbad

Opblaasbare SUP huren

De reguliere waterattracties zijn enkel ter plekke bij het Strandbad te huur, maar wil je gedurende 1,5 uur op één van de opblaasbare Stand Up Paddle boards (SUP) op het water vertoeven? Dan hebben we goed nieuws voor je!

De opblaasbare SUP’s zijn namelijk wél vooraf te reserveren. Ze zijn erg populair dus we raden je ook aan om dit tijdig te doen. Op de dag zelf nog een SUP-board huren? Dit kan ter plekke bij de kassa of verhuursteiger.

Verhuurvoorwaarden

 • Minimumleeftijd 11 jaar.
 • Zwemdiploma verplicht.
 • Maximaal één persoon per SUP.
 • Het is niet toegestaan de sup mee te nemen naar een andere locatie.
 • De SUP is per 1,5 uur te huur op vaste tijdstippen. Deze vind je in de webshop.
 • Heb je online een SUP gehuurd? Dan zit hier dagentree tot het Strandbad bij inbegrepen (1 persoon, vanaf gekozen tijdstip).

De SUP’s zijn vanaf 1 april te huur.

kinderfeest-stand-up-paddle-sup