Vakantietip: meivakantie 2022

De meeste scholen hebben twee weken meivakantie. Dus veel tijd voor leuke dingen! Wat dacht je van de hele dag spelen in de speeltuin, klauteren in het nettenpark of klimmen in het klimbos?

Iets te actief voor jou? Strijk dan neer in de lounge area en geniet op een luxe ligbedje, laat je bedienen op het terras of ga weer eens uitgebreid samen dineren.

Strandbad | zwemmen & spelen

De gehele meivakantie is het IJM Strandbad geopend van 09.30 – 18.00 uur. Springen op de mega airtrampolines, glijden van de waterglijbanen, waterfietsen huren of ravotten op de klimtoestellen; het kan allemaal!

Voor toegang tot het recreatiepark wordt in het zomerseizoen van april t/m september entree gerekend à 7,50 p.p.. Ben je van plan om dit jaar vaker naar IJM te komen? Dan is een Strandbad abonnement wellicht iets voor jou!

Meer informatie over de actuele openingstijden, entreeprijzen & abonnementen vind je hier.

Waterattracties-bootverhuur-IJzeren-Man Spelen-speeltuin-Strandbad-Vught Lounge-area-ligbedjes-Strandbad Zwemmen-Strandbad-IJzeren-Man

Klimbos | klimmen & klauteren

Test je klimkunsten op het avontuurlijke klimparcours of verken álle netvelden. Ga klimmend en klauterend op verkenning in het IJM Klimbos & Nettenpark en ontdek méér dan de 135 verschillende onderdelen. Durf jij de uitdaging aan?

Het Klimbos en Nettenpark zijn tijdens de meivakantie dagelijks geopend van 09.30 – 17.30 uur. Vooraf reserveren is niet verplicht, maar raden we wel aan gezien de verwachte drukte.

Alle informatie over de actuele openingstijden, prijzen en het eenvoudig online kopen van een ticket vind je hier.

Klimmen-klimbos-IJzeren-Man Instructie-klimbos-Den-Bosch Spelen-Nettenpark-Vught Klimbos-klimpark-IJM Ninja-Warrior-IJM--Nettenpark Nettenpark-IJM-Vught Klimmen-klimbos-Vught

Strandhuys | eten & drinken

Zoals je gewend bent is het Strandhuys restaurant dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Je kunt hier terecht voor een heerlijk ontbijtje, smakelijk lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Uiteraard met bijpassende drankjes.

Je bent van harte welkom in het restaurant, de serre of op het terras. Reserveren is niet verplicht. We kijken graag samen of we nog een plekje voor jullie vrij hebben. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveren is natuurlijk wel mogelijk en doe je eenvoudig online via deze link.

Borrel-IJM-Strandzicht-Vught Borrelen-Strandhuys-Vught-IJM IJzeren-Man-Strandhuys-Vught Serre-Strandhuys-IJzeren-Man Menukaart-Strandhuys-IJzeren-Man

Outdoor | IJM's Obstacle Run

Slechts een weekje na de meivakantie staat IJM’s Obstacle Run op de agenda. Een ±4 kilometer lang, uitdagend parcours met tal van obstakels & hindernissen. Help elkaar door het zand en over de onderdelen om de finish te bereiken!

outdoor activiteit Hindernisbaan--Outdoor