Springkussen festijn

Spring de herfst in tijdens het Springkussen festijn bij IJM! Van zaterdag 14 t/m zondag 22 oktober wordt er een deel van het strand van de IJzeren Man gevuld met springkussens. Kom jij een kijkje nemen?

Je kunt op eigen gelegenheid langs komen, er gelden reguliere entreeprijzen en meedoen kan voor alle leeftijden. Dus trommel je kids, vader, moeder, vrienden en familie op en ga voor een gezellige, actieve middag!

Goed om te weten | het IJM Strandbad blijft gewoon geopend voor zwemmen, spelen & relaxen. Wel wordt een deel van het strand gebruikt voor het Springkussen festijn.

Spring de herfst in!

  • Datum | za 14 t/m zo 22 oktober 2023
  • Reguliere openingstijden
  • Reguliere entreetickets – tickets zijn incl. dagentree IJM Strandbad

Goed om te weten | het IJM Strandbad blijft gewoon geopend voor zwemmen, spelen & relaxen. Wel wordt een deel van het strand gebruikt voor het Springkussen festijn.

Springkussen IJM

Springkussen festijn voor iedereen!

Er zijn tijdens het Springkussen festijn niet alleen ‘gewone’ springkussens, maar ook verschillende spellen! Zoals een opblaasbaar obstakelparcours en opblaasbaar levend tafelvoetbal. Ben je klaar met springen? Dan kun je uitrusten op het strand, bij de Kiosk of nog even door spelen in de grote speeltuin!

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen deze week.

IJM-Table-Soccer-sportdag

Weersafhankelijk

Er staan de hele week leuke opblaasbare hindernisbanen op het strand. Mocht het té warm/zonnig zijn, regenen of te hard waaien dan moeten we de luchtattracties helaas opruimen. Dit in verband met de veiligheid en het behoud van de materialen.

hindernisbaan ijzeren man vught