Start zomerseizoen

Wij hebben de zomer al in onze bol. Zonnige dagen, zomerse avonden & lekker buiten zijn, we kunnen niet wachten tot het zo ver is!

Op 1 april start bij de IJzeren Man het zomerseizoen. Het zomerseizoen loopt van april t/m september. Bekijk hieronder de zomerse mogelijkheden bij IJM.

Strandbad

In het zomerseizoen (april t/m september) zijn er weer bootjes en SUP’s te huur, gaan de waterglijbanen open, speel je in de speeltuin, relax je op een ligbedje en nog veel meer!

Goed om te weten

  • De ligbedjes zijn niet vooraf te reserveren. De mobiele ligbedje zijn vanaf 1 april weer te huur. De luxe strandbedden zijn vanaf 24 mei 2024 weer te huur in de lounge area.
  • De opblaasbare SUP’s zijn wél vooraf te reserveren zijn via de webshop
  • De waterattracties, zoals bootjes, zijn niet vooraf te reserveren
  • Het Strandbad is bij 25+ graden éxtra lang geopend
  • Er is diverse horeca verkrijgbaar op het park. Neem ook eens een kijkje bij het Madame Zita restaurant! Ook te bereiken via het Strandbad.
Leuke dingen om te doen in de vakantie Ligbedjes-Strandbad-IJM Strandbad IJM speeltuin Strandbad-IJM-Speeltuin Verhuur-waterfiets-sup-Strandbad

Outdoor activiteiten

Het mooie weer en de langere dagen vragen om naar buiten te gaan! Hoog tijd dus om weer een leuk uitje te plannen. Ga jij op pad met de vriendengroep, al jouw collega’s, de hele school of maak je er een gezellige dag van met de familie?

Het jaar door organiseren wij, o.a. in het IJM Klimbos & met IJM Outdoor, tal van leuke teambuilding- en groepsactiviteiten voor kleine en grote groepen. Wil jij er zeker van zijn dat jullie datum beschikbaar is of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een passende activiteit? Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee!

klimbos brabant Teambuilding-ten-top-Outdoor CSI-GPS-tocht-Vught Outdoor-paintball-archery-tag Team-opdracht-outdoor-IJM klimbos brabant Survivalbaan-IJzeren-Man-Vught goedkoop klimmen Buitenweek-handboogschieten

Horeca

Onze horecagelegenheden zijn het hele jaar door geopend, dus langskomen voor een hapje en een drankje kan altijd. Wat verandert het dan in het zomerseizoen?

  • Zomerse menukaart in het IJM Strandhuys en Madame Zita restaurant
  • In verband met drukte bij mooi weer, raden we vooraf reserveren aan. Dit kan eenvoudig online!

Wil je de eerste zonnestralen vangen? We verwelkomen je graag!

uit eten den bosch Zomerkaart Strandhuys terras kindvriendelijk restaurant Madame-Zita-menu