Swim & Dance to Fight Cancer

Editie 2024 bij de IJzeren Man in Vught

Nieuwe locatie. Nieuwe naam. Het unieke Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch – Vught wordt in 2024 weer georganiseerd bij de IJzeren Man in Vught. Deelnemers gaan deze editie niet alleen twee kilometer zwemmen, maar kunnen ook dansen op het ritme van uiteenlopende muziek bij zowel de start, de finish en langs het zwemparcours. Op deze pagina vind je meer informatie over het Swim & Dance to Fight Cancer op zondag 1 september 2024.

Allereerste Swim & Dance Festival in Nederland

Op zondag 1 september vindt de allereerste editie van Swim & Dance Festival in Nederland plaats, en dat doe we in stijl bij de IJzeren Man in Vught. Het Swim to Fight Cancer evenement bestaat al jaren en dit jaar wordt er voor het eerst een danselement aan toegevoegd.

IJzeren Man Vught wenst alle zwemmers & dansers heel veel succes! Samen gaan we er een geslaagde dag van maken.

Toeschouwers-Swim-to-Fight-Cancer

Wat is Swim & Dance to Fight Cancer?

Het Swim & Dance to Fight Cancer is een groots zwem- en dansevent om zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Een sportieve uitdaging om met elkaar, ieder met een persoonlijke motivatie, zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. – Fight Cancer

Deelnemers gaan gedurende de twee kilometer langs vlonderpodia in het water diverse vormen van entertainment ervaren, zoals live muziek van artiesten en DJ’s, glijbanen en andere verrassingen. Natuurlijk zijn er langs het parcours ook weer diverse juichplekken ingericht waar vrienden, collega’s en familie de deelnemers kunnen aanmoedigen. We doen dit samen!

Swim-to-Fight-Cancer-bij-IJM

Gratis parkeren bij IJM

Doe je mee of kom je kijken?

  • Gratis parkeren bij de IJzeren Man
  • Volg de signing naar de grote parkeerplaats & ingang
  • Let op: aan de Boslaan geldt een wegsleepregeling
  • Ruime, onbewaakte fietsenstalling aanwezig
  • In verband met verwachte drukte: kom op de fiets!
Parkeerplaats-IJzeren-Man-Vught

Is het IJM Klimbos geopend?

Wil je op zondag 1 september komen klimmen en klauteren in het IJzeren Man Klimbos & Nettenpark? Geen probleem! Koop je ticket alvast online en reserveer een tijdstip.

In verband met de verwachte drukte rondom het zwemevent Swim & Dance to Fight Cancer raden we aan om op tijd aanwezig te zijn zodat je op je gemak een parkeerplek kunt zoeken en lekker op het gereserveerde tijdstip kunt komen klimmen.

Enjoy!

Klimbos-IJM-Vught

Zijn het IJM Strandhuys & Madame Zita geopend?

Zowel het IJzeren Man Strandhuys als het Madame Zita restaurant zijn tijdens het zwemevent gewoon geopend. Reserveer vooraf online een tafeltje of kom gezellig langs voor een ontbijtje, lunch, borrel of diner.

Fijn weekend!

Bar-bediening-Strandhuys