Beleef IJM’s thema-activiteiten

New and improved in 2024!

Stap in een wereld van avontuur met de nieuwe en verbeterde outdoor groepsactiviteiten van IJM Outdoor! Vanaf 1 maart bieden wij de thema programma’s zoals Expeditie Robinson, Hunger Games en On a Mission aan in een nieuw jasje. Ontworpen voor teambuilding, groepsuitjes, familiedagen en bedrijfsuitjes, beloven deze activiteiten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Expeditie Robinson bij IJM

Het meest populaire programma bij de IJzeren Man: Expeditie Robinson. Waan je op een onbewoond eiland en strijd samen om de winst. Alle Robinson-elementen komen aan bod!

 • Meest populaire outdoor programma
 • Kamp NOORD of Kamp ZUID
 • 4 Spectaculaire proeven & grootste hoofdproef
 • Spannende finalestrijd met prijs

Test jouw Robinson kwaliteiten bij IJM!

Team-opdracht-outdoor-IJM

The Hunger Games

Grotere spelelementen en nóg meer strijd. Het Hunger Games programma is een uitdagend programma waarin je zowel fysiek als mentaal aan de bak moet. Lukt het jullie om het hoofd koel te houden en de hersenkrakers op te lossen? En blijven jullie doelgericht wanneer er op jullie wordt geschoten?

 • 4 Districten om mockingjays te verdienen
 • Incl. hét Hunger Games element: Archery Tag
 • Zenuwslopende finalestrijd
 • Actieve combinatie van puzzels & behendigheid

Kom naar het land van de IJzeren Man in Vught en strijd voor jouw district.

Paintball-Archery-Tag

On A Mission

Hét programma voor een familiedag, vrienden- of bedrijfsuitje voor de echte puzzelaars. Het On a Mission programma is namelijk een gave mengeling tussen hersenkrakers en samenwerkingsspellen. Ga in teams de uitdaging aan en kraak de goed gevulde prijzenkist.

 • Combi van denkwerk, inzicht & teamwork
 • Laagdrempelige activiteiten
 • 5 Missies te volbrengen
 • Final countdown als finale

Gaan jullie mee op missie?

Teambuilding-Hunger-Games

Horecamogelijkheden

Activiteiten en horeca op één locatie, wel zo gemakkelijk. Maak daarom je dag compleet met één van de horecamogelijkheden. Begin met een heerlijk kopje koffie met gebak, geniet van een uitgebreide lunch of schuif aan voor een gezellig driegangendiner of een sfeervolle barbecue. We zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt!

Bar-bediening-Strandhuys

Vrijblijvende informatie

Wij horen graag hoe jij de dag zou willen invullen. Denk bijvoorbeeld aan de voorkeur wat betreft tijdsduur, intensiteit, groepsgrootte, doel van de dag, wel of geen wateractiviteiten en eventuele horeca. Aan de hand hiervan kunnen we bepaalde activiteiten adviseren en je vrijblijvend informatie of een offerte toesturen. Je zit dus nog nergens aan vast!

Ontdek de prachtige omgeving van de IJzeren Man in Vught en beleef een dag vol avontuur, teambuilding en plezier. Neem contact met ons op om jouw groepsuitje, teambuilding evenement of outdoor avontuur te plannen. We staan klaar om een onvergetelijke ervaring voor jou en je gezelschap te creëren.

Kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust! Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we dat geen enkel detail wordt vergeten. Weten dat aan alles is gedacht betekent bovendien dat ook jij op de dag zelf onbezorgd kunt genieten!

Fitt-Mix-groepsuitje-vlot-bouwen