Vakantietip: het leukste dagje uit!

Wat doe jij deze zomervakantie? Tóch naar het buitenland of vier jij je vrije dagen lekker in eigen land? Wist je dat je helemaal niet ver weg hoeft om je in het buitenland te wanen? Bij de IJzeren Man in Vught beleef je tal van activiteiten en horeca aan het water. Van uitdagende activiteiten tot relaxen op een luxe strandbed en van ontbijtje aan het water tot uitgebreid dineren, alles op één prachtige locatie.

Nieuwsgierig geworden naar wat de IJzeren Man te bieden heeft? Kijk dan rustig rond op onze website. Graag tot snel bij IJM!

Klimbos | nettenpark & klimparcours

De IJzeren Man in Vught is dé locatie om jouw vrije dagen te besteden. Met maar liefst 15 klimroutes, 2 ziplines en een nettenpark is het IJzeren Man Klimbos in Vught het grootste en gaafste klimpark van de Benelux. Het is een waar klimpark waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Beleef het klimplezier en leef je uit op de verschillende routes voor het mooiste uitzicht. De echte avonturiers gaan gezekerd door het parcours. Maar ook ongezekerd beleef je plezier in de nettenparcours. Een dag vol avontuur!

Klimbos-IJM-Vught

Strandbad | zwemmen & spelen

Naast klimmen in het klimbos zijn er nog tal van strand- en wateractiviteiten te beleven zoals huren van bootjes, zwemmen (met toezichtzones, duikplatformen en waterglijbanen), vertoeven op het terras, loungen op een strandbedje in de lounge area of urenlang spelen in de grote speeltuin! En wil je je opfrissen, omkleden of douchen? Ook dat kan bij het IJzeren Man Strandbad! Goed om te weten is dat alle sanitaire faciliteiten afgelopen jaar volledig zijn vernieuwd.

Spelen-speeltuin-Strandbad-Vught

Strandhuys | terras & restaurant

Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren om je dagje uit compleet te maken? Dan moet je bij het IJM Strandhuys zijn! Dagelijks geopend vanaf 9 uur. Neem plaats op het strand, in de serre of in het restaurant en geniet van de lekkerste dranken en gerechten. Kom je met mooi weer? Dan wordt vooraf (online) reserveren aangeraden.

Strandhuys-serre-beachclub