Vakantietip: voorjaarsvakantie 2023

De voorjaarsvakantie wordt ingeluid met een paar dagen Carnaval. Wil je de Carnavalsdrukte juist ontlopen? Of na deze feestdagen gezellig op pad? Bij de IJzeren Man kun jij je de hele week vermaken.

Ga samen op avontuur in het klimbos, vermaak je de hele middag in de grote speeltuin en sluit af met een lekker hapje en dranken. Dat wordt een topdag!

Strandbad | sporten & spelen

De gehele carnavalsvakantie zijn de grote speeltuin en sportveldjes van het IJM Strandbad gewoon geopend. Springen op de mega airtrampoline, een potje voetballen of ravotten op de klimtoestellen; het kan allemaal!

Voor toegang tot het recreatiepark wordt entree gerekend à 4,00 p.p.. De gehele voorjaarsvakantie zit een consumptiemunt ter waarde van 3,00 inbegrepen bij de entreeprijs. Het eerste drankje krijg je dus van ons! Meer informatie over de actuele openingstijden en entreeprijzen vind je hier.

Spelen-speeltuin-Strandbad-Vught Beachvolleybal-speeltuin-IJzeren-Man

Klimbos | klimmen & klauteren

Zowel het klimbos als het nettenpark zijn tijdens de voorjaarvakantie weer geopend. Klauteren in het nettenpark kan dagelijks van 12.00 – 17.00 uur. Het klimbos is geopend op zaterdag, zondag en woensdag van 12.00 – 17.00 uur.

Vooraf reserveren is niet verplicht, maar raden we wel aan om er zeker van te zijn dat er nog een plekje vrij is.

Alle informatie over de actuele openingstijden, prijzen en het eenvoudig online kopen van een ticket vind je hier.

Klimbos-klimpark-IJM Spelen-Nettenpark-Vught Klimmen-klimbos-Vught Instructie-klimbos-Den-Bosch Ninja-Warrior-IJM--Nettenpark Klimmen-klimbos-IJzeren-Man Nettenpark-IJM-Vught

Eten & drinken

Zoals je gewend bent is er bij de IJzeren Man van alles te verkrijgen.

  • Madame Zita | nieuw familierestaurant bij het IJM Strandbad. Dagelijks vanaf 11.00 uur geopend in de schoolvakanties.
  • Strandhuys | het Strandhuys restaurant is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur.

Je bent van harte welkom in het restaurant, de serre of op het terras. Schuif aan voor een heerlijk ontbijtje, smakelijk lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner. Uiteraard met bijpassende drankjes. Reserveren is niet verplicht. We kijken graag samen of we nog een plekje voor jullie vrij hebben. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveren is natuurlijk wel mogelijk en doe je eenvoudig online via deze link voor het Strandhuys of klik hier voor Madame Zita.

Madame-Zita-IJzeren-Man Vught-Madame-Zita Madame-Zita-Vught IJzeren-Man-Strandhuys-Vught Borrel-IJM-Strandzicht-Vught Menukaart-Strandhuys-IJzeren-Man Borrelen-Strandhuys-Vught-IJM Serre-Strandhuys-IJzeren-Man