Wegwerkzaamheden

Met veel enthousiasme zien wij uit naar jouw bezoek aan de IJzeren Man. Bij deze brengen we je graag op de hoogte van geplande wegwerkzaamheden aan de Boslaan, uitgevoerd door de gemeente Vught. Deze werkzaamheden kunnen mogelijk vertragingen met zich meebrengen in de periode van 29 mei tot en met eind oktober 2023.

Het is verstandig om extra reistijd in te calculeren, zodat je niet in tijdnood komt. Het kan zijn dat de omleidingsroutes iets langer duren dan normaal, afhankelijk van de verkeersdrukte en eventuele files. Door op tijd te vertrekken, geef je jezelf de beste kans om stressvrij op onze locatie aanwezig te zijn.

Reconstructiewerkzaamheden Boslaan

De reconstructiewerkzaamheden aan de Boslaan vinden plaats van 29 mei tot en met eind oktober 2023. Gedurende deze periode zal een gedeelte van de Boslaan afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zullen de werkzaamheden gefaseerd worden uitgevoerd. Er zal een omleiding worden ingesteld voor het doorgaande verkeer.

Voor de meest actuele verkeerssituatie en situatiedetails kun je terecht op de website Melvin – Situatie details M161326 (ndw.nu) -zie onderstaande button. Hier kun je up-to-date informatie vinden over de verkeerssituatie rondom de Boslaan.

leuke dingen doen vakantie

Houd rekening met vertraging

Met het oog op de aanstaande wegwerkzaamheden aan de Boslaan, willen we je graag helpen om je reis naar de IJzeren Man zo soepel mogelijk te laten verlopen. We raden je aan om je reis goed te plannen, ruim op tijd te vertrekken en je route te controleren voordat je vertrekt.

We adviseren je om rekening te houden met mogelijke vertragingen en om je rit naar de IJzeren Man Vught goed te plannen. Als het mogelijk is, raden we je aan om alternatieve routes te overwegen. We danken je voor je begrip en medewerking in deze kwestie. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen op onze locatie.

Parkeerplaats-IJzeren-Man-Vught