Werken bij IJM

IJM blijft groeien en daar hebben we jou bij nodig! De afgelopen twee jaar heeft IJM een complete make-over gehad. Het Strandhuys (restaurant) is geüpgraded, het Strandpaviljoen (eventzalen) hebben een nieuw interieur, de faciliteiten van het Strandbad (recreatiepark) zijn vernieuwd, er staat een groots Klimbos & en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar dit is nog niet alles… We hebben diverse functies open staan. Van een bijbaan deze zomer tot een fulltime functie. Zowel in de recreatie bij het Strandbad, Klimbos & Outdoor als in de horeca bij het Strandpaviljoen, Strandhuys of Madame Zita.

Recreatie vacatures in het zonnetje

Lekker buiten werken met mensen die een heerlijk dagje uit zijn. Vrolijke IJM-genieters die spelen in de speeltuin, zwemmen, van de waterglijbanen glijden, relaxen op de loungebedjes, graag iets te eten en drinken halen op het recreatiepark of groepen die toffe activiteiten komen spelen. Achter de schermen een hele organisatie!

We streven ernaar dat al onze gasten een onbezorgd dagje IJM beleven. Zie jij het als een leuke uitdaging om dit alles in goede banen te leiden? Er staan o.a. vacatures open voor de functies supervisor recreatiepark, salesmedewerker, allround Strandbad medewerker & hoofdinstructeur outdoor en klimbos. 

Instructie-klimbos-Den-Bosch

Knallen in de horeca

Regel jij graag alles tot in de puntjes, behoud jij het overzicht en weet jij dankzij jouw enthousiasme het team om je heen te motiveren? Solliciteer dan bij de IJzeren Man!

Ervaring in de horeca is gewenst, maar niet vereist. We leren je graag de kneepjes van het vak op onze eigen IJM-Academy. Wil je alvast jouw bijbaan regelen voor deze zomer? Stuur ons dan ook een appje.

Kerstbrunch-IJzeren-Man

Versterk het keukenteam

Beschik jij over alle ingrediënten om de meest smakelijke gerechten te creëren? En behoud jij ook bij drukte het overzicht? Misschien is werken in de keuken dan wel iets voor jou!

Keukenteam IJM