Drakenboot varen

Een groepsactiviteit gericht op samenwerking, communicatie & fun

Denken jullie als één team samen te kunnen werken, of op zoek naar een activiteit om de onderlinge samenwerking op de proef te stellen? Drakenboot varen is een bijzondere ervaring op het water. Er wordt afgeteld en de trommelaar slaat op de trom. Kunnen jullie zijn ritme volgen? Alleen als de peddels gelijktijdig door het water gaan, zal de boot soepel en op hoog tempo door het water glijden… Zit het ritme er goed in? Dan is het tijd voor de grote race!

Programma drakenboot varen

Waar bestaat de activiteit uit?

Instructie-bedrijfsuitje-drakenboot

Instructies

Een kleine introductie in het drakenboot varen gevolgd door een korte warming-up. Als iedereen warm is, is het tijd om de boot in te stappen.

Drakenboot-varen-IJM-Outdoor

Oefenrondje

Zwemvest aan, peddel in de hand en dan met z’n allen het water op. De instructeur geeft tips en legt de verschillende slagen uit. Daarna is het aan jullie!

Drakenboot-varen-Brabant

Eén team, één taak

Het drakenboot varen draagt op een leuke manier bij aan het groepsgevoel. Jullie willen toch winnen?! Maar peddel je niet als één team samen? Dan kan het wel eens een zware middag worden…

Teambuilding-drakenboot-varen

Competitie

De instructeur voorziet jullie van de laatste tips en dan gaat het echt beginnen. De drakenboten worden in positie gelegd…De instructeurs tellen af…Peddels ready? 3-2-1.. GO!! en de race gaat beginnen! Dat wordt een spannende strijd!

Prijzen Drakenboot varen

Vanaf 30 deelnemers | 25,00 p.p.

Prijzen in € en incl. 9% BTW.

  • 1,5 uur
  • 25,00 p.p.

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Stuurman of -vrouw per drakenboot
  • Entree IJM Strandbad

Horeca

Maak de dag compleet met een ontvangst, lunch, borrel, driegangendiner of barbecue.

Klik hier voor meer informatie.

Vrijgezellenfeest

“Geweldig en man wat gingen we snel!”

31 deelnemers

Groepsuitje

“Dat samenwerken blijkt toch lastiger dan gedacht, maar heel tof om als winnaar over de streep te komen.”

39 deelnemers

Teamuitje

“Een activiteit op het water, zonder echt nat te worden. Behalve dan van de inspanning. Moe, maar zeker voldaan kijken we terug op een top georganiseerde middag. Credits voor de gezellige instructeurs!”

32 deelnemers

Vriendenuitje

“Een actieve middag met de groep is waar we voor gingen. Met het drakenboot varen en klimbos is dat zeker gelukt. Wat een gave dag hebben we gehad. Activiteiten en horeca prima geregeld.”

42 deelnemers

Anderen bekeken ook