GPS tocht door de Vughtse Heide

Verken samen de prachtige natuur in de Vughtse Heide

Laat het GPS-systeem je leiden en er staat je een tocht door prachtige natuur te wachten. Kijk onderweg goed om je heen en geniet van de mooie omgeving. Je zou bijna de foto puzzel opdrachten vergeten. Het groepsuitje kunnen jullie starten op locatie bij de IJzeren Man in Vught waar tevens horeca mogelijk is. Een ontspannende activiteit waarbij je in groepjes zelfstandig en interactief door de Vughtse Heide loopt. Natuurlijk genieten!

Wandel door de mooie omgeving

GPS-tocht-duinen-heide

GPS systeem

De instructeur helpt je op weg en vervolgens trek je in groepjes de natuur in. Door zelf steeds de waypoints in te stellen leer je het GPS-systeem kennen.

GPS-tocht-IJzeren-Man-Vught

Prachtige natuur

Kijk om je heen en geniet van de geweldige natuur in de Vughtse Heide. Bos, heide en zand. Het komt allemaal voorbij tijdens deze tocht in de buitenlucht!

CSI-GPS-tocht-Vught

Foto puzzel opdrachten

Vinden jullie onderweg de antwoorden op de foto-vragen? De uitkomst is steeds een letter.. Zien jullie welk woord er gevormd moet worden?

GPS-tocht-IJzeren-Man

CSI thema

Extra leuke puzzelopdrachten in CSI thema. Kunnen jullie de juiste dader, motief en wapen ontdekken? Maak het verhaal compleet..

Start- en eindlocatie

IJzeren Man Vught

Verken de mooie Vughste Heide tijdens een wandeling van ongeveer 4,5 km. Onderweg kom je o.a. langs de Fusilladeplaats, een nagedachtenis aan WOII.

Horeca

Aan de start of het eind van de tocht is er de mogelijkheid om bij de IJzeren Man te genieten van horeca. Vraag naar de mogelijkheden. Maak jouw uitje compleet!

Prijzen GPS-wandeltocht

CSI GPS tocht

V.a. 30 deelnemers  |  21,50 p.p.
V.a. 10 deelnemers  |  23,50 p.p.
T/m 10 deelnemers | 235,00

Prijzen in € en incl. 9% BTW

  • 2 á 2,5 uur
  • v.a. 21,50 p.p.

Inclusief

  • 2 GPS-systemen per team
  • Foto-puzzel-opdrachten
  • Met CSI thema

Familiedag

“Leuke CSI wandeltocht!”

23 pers.

Volleybal team

“Gezellig in groepjes de natuur in geweest. Leuk om te zien hoe iedereen met een gps om leert gaan.”

16 pers.

Anderen bekeken ook