Teambuilding ten Top

Verbeter de team spirit met een ongedwongen sfeer

Een outdoor teambuildingprogramma biedt de perfecte gelegenheid om de samenwerking en communicatie binnen het team te testen terwijl je geniet van een avontuurlijke ervaring in de buitenlucht. Dit programma is met zorg samengesteld en ontworpen om elkaar op een interactieve manier beter te leren kennen en de onderlinge banden te versterken.

Onze instructeurs dagen de deelnemers uit met verschillende teambuildingactiviteiten en spellen. Een combinatie van het overwinnen van fysieke uitdagingen, het verleggen van grenzen en samen tot een oplossing komen zijn centrale thema’s. Dit biedt kansen om te leren en te groeien als hecht team. Ideaal dus wanneer er een nieuw team is gevormd, of wanneer de team spirit nét even wat sterker mag worden.

Activiteiten in het teken van teambuilding

Wat het Teambuilding ten Top programma zo effectief maakt, is de informele sfeer. Het moedigt deelnemers aan om op een ontspannen manier met elkaar om te gaan, zonder de druk van diepgaande evaluaties. Het doel is om plezier te hebben, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle herinneringen te creëren die de teamgeest versterken.

Team-opdracht-outdoor-IJM

Team Trail

Het teambuilding parcours bestaat uit diverse teambuilders. Volbreng opdrachten zoals de balk, de muur, het spinnenweb, het balansspel en het klimnet. Werk goed samen om de opdrachten te volbrengen!

Survivalbaan-IJzeren-Man-Vught

Survival Team Games

Met de survivalbaan als centraal element is het aan het team om alle obstakels te overwinnen. Inzicht, teamwork en souplesse vereist. Eén team, één taak!

Prijzen Teambuilding ten Top

V.a. 30 deelnemers | 26,00 p.p.
V.a. 15 deelnemers  |  28,50 p.p.
T/m 15 deelnemers | 427,50

Prijzen in € en incl. 9% BTW

  • 2 uur
  • v.a. 26,00 p.p.

Inclusief

  • Professionele instructeurs
  • 2 uur teambuilding activiteiten
  • Entree IJM recreatiepark

Een greep uit de mogelijkheden

Daag jouw team uit om samen te werken terwijl ze een parcours afleggen vol obstakels en uitdagingen. Er is niet alleen fysieke kracht vereist, maar ook strategisch denken en nauwkeurige communicatie. Teamleden moeten effectief samenwerken om de hindernissen te overwinnen en de route te voltooien. Hiermee wordt het belang van teamwork, leiderschap en het verdelen van taken benadrukt.

De instructeur bekijkt aan de hand van jullie groepssamenstelling welke exacte teambuildingactiviteiten het best bij de groep passen. Binnen het Team Trail onderdeel worden 2 à 3 teambuilders gekozen. De Survival Team Games bestaat uit diverse spelvormen op IJM’s survivalbaan. De perfecte manier om het teamgevoel te versterken!

Outdoor-teambuilding-activiteiten Teambuilding-team-spirit-IJM Teambuilding-ten-top-Outdoor Survivalbaan Outdoor IJzeren-Man-Expeditie-Robinson-Outdoor

Anderen bekeken ook