Kerstmarkt in Den Bosch

Ben je op zoek naar leuke winterse activiteiten zoals een kerstmarkt in omgeving Den Bosch of activiteiten rondom de herfstvakantie? Dan is het winterseizoen bij de IJzeren Man in Vught wat je zoekt. In deze koudere maanden organiseren we allerlei winterse activiteiten om je warm te houden.

Beleef de mooiste tijd van het jaar bij IJM’s Kerstmarkt in Den Bosch

Eén van de meest verwachte gebeurtenissen is de kerstmarkt in Den Bosch. Dit jaar organiseren we de vierde editie van de kerstmarkt, met maar liefst 200 kerstkraampjes, gezellige vuurtjes en uiteraard kerstversieringen zal dit een gezellige dag worden voor jong en oud!

Deze markt brengt lokale ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers samen om een scala aan prachtige handgemaakte geschenken, culinaire lekkernijen en feestelijke versieringen te presenteren. Bezoekers kunnen langs kraampjes slenteren, genieten van glühwein en heerlijke lekkernijen proeven terwijl ze op zoek zijn naar het perfecte kerstcadeau. Alles vindt plaats op het verharde terras van het IJzeren Man Strandbad & Madame Zita waar de gasten ook kunnen genieten van een lekker hapje en drankje.

winteractiviteiten

Ontdek alle winteractiviteiten bij IJM

Maar dat is niet alles wat de IJzeren Man te bieden heeft tijdens de winter. Dit najaar organiseren we allerlei winterse activiteiten, met families en vrienden die zich wagen aan verschillende avonturen zoals: IJM’s Buitenweek, halloween klimmen, Santa Fun Run, Nieuwjaarsduik en meer!

Terwijl de avonden vallen, verlichten fonkelende lichtjes het hele gebied, waardoor een magische sfeer ontstaat die je direct in de kerststemming brengt. De IJzeren Man in Vught transformeert in een winterwonderland, waarbij de kerstmarkt in Den Bosch een belangrijk hoogtepunt vormt. Dit seizoen is een tijd om te koesteren, waarbij vreugde, gezelligheid en verbondenheid samenkomen te midden van de natuurlijke winterpracht op het recreatiepark. Beleef het zelf!

IJzeren-Man-Santa-Run

Beleef de winterse activiteiten

Jouw tickets koop je via de webshop. Wil je een plekje reserveren in onze horeca, dan verwijzen we je graag naar de website. Bekijk de agenda voor alle winterse activiteiten of kom spontaan eens langs!

winteractiviteiten
Binnenkort bij IJM