Leuke dingen om te doen in de vakantie

Het recreatiepark de IJzeren Man in Vught biedt tal van leuke activiteiten om van te genieten tijdens de vakantie. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, dit park heeft voor iedereen leuke dingen om te doen in de vakantie.

Een van de leuke dingen om te doen in de vakantie is zwemmen in de plas van de IJzeren Man. Het verkoelende water en het mooie strand bieden de perfecte plek om te genieten van de zon. Ga van de glijbaan of spring van een van de duikplatformen, die plezier bieden voor zowel volwassenen als kinderen.

Leuke dingen om te doen in de vakantie voor avonturiers

Voor de avontuurlijke zielen zijn er verschillende andere leuke dingen om te doen in de vakantie, zoals watersportmogelijkheden. Je kunt kajakken, waterfietsen en te water gaan middels stand-up paddleboarding. Deze activiteiten geven je de kans om de plas te verkennen en je vaardigheden te testen terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Wil je het liever hoger opzoeken? Je kunt bij de IJzeren Man in Vught ook klimmen en klauteren in het Klimbos. Verken de boomtoppen deze vakantie via de 15+ uitdagende klimroutes of kom ravotten in ons nettenpark.

sommerferien aktivitäten

Ontspan met deze leuke dingen om te doen bij IJzeren Man Vught

Naast bovengenoemde activiteiten zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in de vakantie bij de IJzeren Man. Je kunt bijvoorbeeld een wandeling maken of fietsen in het uitgestrekte natuurgebied rondom het park. De groene bossen en mooie paden bieden de ideale omgeving voor een ontspannen vakantiedag in de natuur. Waarna je bij kunt komen in een van onze horecagelegenheden.

Voor de kinderen is er een grote speeltuin waar ze naar hartenlust kunnen spelen en plezier kunnen maken. Er zijn ook diverse sportvelden waar je kunt voetballen, volleyballen of andere buitenspellen kunt spelen en je kan gebruik maken van de airtrampolines.

leuk dingen om te doen in de vakantie

Kom langs en geniet van het vakantiegevoel dichtbij huis

Kortom, het recreatiepark de IJzeren Man in Vught is de ideale bestemming voor wanneer je leuke dingen zoekt om te doen deze vakantie. Of je nu wilt zwemmen, watersporten, wandelen of gewoon wilt ontspannen, dit park biedt volop mogelijkheden om van je zomervakantie te genieten. Koop jouw tickets online via de webshop, reserveer jouw tafeltje via de website of kom gezellig langs! Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

leuke dingen doen zomervakantie