Paasbrunch in Den Bosch

Ben je op zoek naar leuke lente activiteiten zoals een Paasbrunch in omgeving Den Bosch of activiteiten rondom de voorjaarsvakantie? Dan is de Paasbrunch bij de IJzeren Man in Vught wat je zoekt. In deze koudere maanden organiseren we allerlei winterse activiteiten om je warm te houden.

Geniet met de hele familie van de Paasbrunch in Den Bosch

Gezellig samen met jouw hele familie genieten van een uitgebreide Paasbrunch in Den Bosch. Ook dit jaar organiseren we weer een brunch in Den Bosch waar het je aan niks zal ontbreken. Zowel op Eerste als Tweede Paasdag heten we jullie van graag welkom in het IJzeren Man Strandpaviljoen.

Ieder jaar staat er een speciaal Paasbrunch menu voor jou klaar in omgeving Den Bosch. Met onder andere:

  • Diverse amuses, waaronder carpaccio
  • Tal van warme gerechten
  • Diverse broodsoorten
  • Ruime keuze aan beleg (vlees/vis/kaas/zoet)
  • Vers fruit
  • Spectaculair dessertbuffet
  • Kids buffet met o.a. pancakes, worstenbroodjes & soep

Zo’n Paasbrunch in Den Bosch wil je niet missen toch?! Je kunt jouw tafel nu al reserveren, koop jouw tickets via de webshop!

Paasbrunch brabant

Spelen & brunchen in Brabant

Naast genieten van een volledige Paasbrunch in Den Bosch kun je bij de IJzeren Man ook spelen & eten in haar verschillende horecagelegenheden! Zoals in ons kindvriendelijke restaurant Madame Zita, waar je met het hele gezin kunt brunchen, lunchen of dineren. Ook bij ons strandrestaurant ’t Strandhuys staat er een heerlijke seizoensgebonden menukaart voor je klaar.

Daarbij hebben we dit voorjaar een hoop leuke events op de planning staan, zoals: : IJM’s Buitenweek, Jeu de Boules toernooi en meer!

 

Paasbrunch Vught

Vier Pasen met de Paasbrunch in Den Bosch en meer!

Reserveer jouw tafel voor de Paasbrunch in Den Bosch door tickets te kopen via de webshop. Wil je een plekje reserveren in een van onze andere horecagelegenheden, dan verwijzen we je graag naar de website. Bekijk de agenda voor alle activiteiten of kom spontaan eens langs!

Paasbrunch Den Bosch
Binnenkort bij IJM