FAQ Strandhuys

Heb je een vraag? Misschien ben je niet de eerste met deze vraag. Kijk dus vooral eens bij de veelgestelde vragen hieronder en wie weet staat jouw antwoord er wel bij! Is dit niet het geval? Bel of mail ons gerust dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen | IJM Strandhuys
Openingstijden & reserveren
Wat zijn de Strandhuys openingstijden?

Het IJM Strandhuys is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Bekijk hier de actuele openingstijden. 

Is reserveren verplicht?

Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wordt met name in de zomermaanden wel aangeraden als je zeker wilt zijn van een plekje bij het IJM Strandhuys. Een tafel reserveren doe je eenvoudig online via de button rechtsonder. Zijn er bijzonderheden? Bijv. als er een hond mee komt (enkel toegestaan op het verharde terras, mits aangelijnd), er een kinderstoel is gewenst of er iemand met een rolstoel in het gezelschap zit. Geef dit dan altijd aan bij de reservering. Wij zorgen dan voor een goed plekje!

Spontaan binnenlopen? Zeker doen! Dat vinden we gezellig! We houden altijd een deel van onze tafels beschikbaar voor spontane bezoekers. Houd er wel rekening mee dat het, zeker op mooie dagen, kan zijn dat ook deze tafels allemaal bezet zijn. Even wachten of op een ander moment terugkomen kan natuurlijk altijd. Goed om te weten is dat je tevens op het prachtige, nieuwe Strandzicht terras terecht kunt. Hier is reserveren niet mogelijk, dus kom gezellig langs!

Tot hoe laat is de keuken open?

Regulier start de keuken dagelijks om 09.00 uur en is geopend tot 21.00 uur. Diner is te bestellen tot 20.30 uur. Daarna ben je nog van harte welkom om te borrelen!

Tot hoe laat kan ik ontbijt en/of lunch bestellen?

Al onze ontbijt- en lunchgerechten zijn dagelijks te bestellen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vanaf hoe laat kan ik komen dineren?

Lekkere gerechten bestellen van de dinerkaart is mogelijk vanaf 17.00 uur.

Tot hoe laat kunnen we blijven borrelen?

Omdat wij ook van gezelligheid en heerlijke, lange zomeravonden houden hebben we geen vaste sluitingstijd. Goed om te weten is dat diner & desserts zijn te bestellen tot 21.00/21.30 uur. Borrelhapjes bestel je tot ongeveer 21.30/22.00 uur. De sluitingstijd is mede afhankelijk van het weer en het aantal bezoekers op de betreffende avond. Samen maken we er een gezellige avond van!

Menu
Welke horeca mag ik bij het Strandhuys verwachten?

Het Strandhuys is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel & diner. Met de uitgebreide kaart zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen ongeacht het moment van de dag. Van even een hapje tussendoor of lekker borrelen met een luxe borrelplank van de chef tot uitgebreid dineren met oesters en champagne. Voor de kids hebben we bovendien een aantal smakelijke gerechten op het kindermenu staan. Alvast een voorproefje nemen? Bekijk hier de dranken- en menukaarten.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Nee, het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties bij het IJzeren Man Strandhuys te nuttigen. We staan graag voor je klaar met een uitgebreide dranken- en menukaart. Te bestellen via de QR-code op tafel of bij de bediening.

Kunnen jullie rekening houden met allergieën/dieetwensen?

We doen ons best! Al onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten vanwege bereiding in dezelfde keuken. We gaan zo zorgvuldig mogelijk te werk bij de bereiding van onze producten, maar wij kunnen overdracht van voedselallergenen nooit 100% voorkomen.

Heb je een allergie waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit duidelijk aan bij het bestellen. Je kunt de bediening tevens om de allergenenkaart vragen. Dit is een toelichting op de lunch- en dinerkaart waarbij de meest voorkomende allergenen worden benoemd.

Staat er een kindermenu op de kaart?

Voor de kids hebben we een speciaal kindermenu samengesteld. Bekijk hier de menukaart.

Wij zijn met een groep, kunnen we a la carte bestellen?

Bij een groepsgrootte vanaf 10 personen bieden wij een keuzemenu aan voor lunch en diner. Het is dan niet mogelijk om a la carte te bestellen. Dit doen wij om iedereen zo snel mogelijk het eten te kunnen serveren. Bij de menu’s heb je altijd keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Betalen
Kan ik contant betalen?

Nee, in verband met de veiligheid van onze werknemers is het sinds 2019 enkel nog mogelijk om contactloos, per pin of per creditcard te betalen bij het Strandhuys. Ben je in het bezit van een Strandhuys-cadeaubon? Dan kun je hier natuurlijk ook mee betalen.

Is het mogelijk de rekening te splitten?

Nee, we hanteren één rekening per tafel. Splitten is niet mogelijk. Houd hier dus rekening mee. Wil je de rekening toch delen? Laat dan 1 persoon betalen/voorschieten en verstuur daarna een betaalverzoek naar de rest van het gezelschap.

Zijn er Strandhuys cadeaubonnen te koop?

Natuurlijk! Een cadeaubon bestel je eenvoudig online, maar kun je ook ter plekke bij de IJzeren Man ophalen.

Mijn bezoek
Zijn honden toegestaan?

Ja hoor, ook honden zijn welkom bij het Strandhuys. Dit geldt echter enkel op het verharde terras en mits aangelijnd. Heb je gereserveerd en komt de hond mee? Gelieve dit bij de reservering aan te geven.

Kan ik gratis parkeren?

Ja, bij de IJzeren Man in Vught is voldoende gratis parkeergelegenheid met ruim 750 parkeerplaatsen. Zo is er een kleinere parkeerplaats voor de deur van het Strandhuys, maar ook een grote parkeerplaats op ±100-150 meter afstand van het Strandhuys. Een klein stukje verder doorrijden dus. Dit geldt ook voor de fietsenstalling. Je vindt een fietsenrek bij de ingang van het Strandhuys én een grote, onbewaakte fietsenstalling zo’n 75 meter verder.

Let op: parkeren langs de weg (Boslaan) is niet toegestaan. Hier geldt een wegsleepregeling.

Is er gratis wifi aanwezig?

Ja, bij het Strandhuys kun je gebruik maken van het gratis IJM gastennetwerk. Op de borrel & bites kaart staat een QR-code waarmee je toegang krijgt tot het netwerk.

Waar ligt het IJM Strandhuys en hoe kom ik daar?

Het IJzeren Man Strandhuys ligt aan de IJzeren Man in Vught. Het adres is Boslaan 49. Klik hier voor een routebeschrijving.

Mag ik zwemmen bij het Strandhuys?

Nee, het is niet toegestaan om voor het Strandhuys het water in te gaan. Hier is namelijk geen toezicht. Bovendien beschikken we over een prachtig Strandbad op 50 meter afstand van het Strandhuys. Je betaald hier entree en kunt op deze locatie genieten van het strand (o.a. met ligbedjes verhuur), water (o.a. douches en toezichtzones), recreatie (o.a. waterfietsverhuur en waterglijbanen) en horeca (o.a. kiosk en automaten). Alle informatie over het IJM Strandbad vind je hier.

Mag ik met een handdoek op het strand voor het Strandhuys liggen?

Nee, dit is niet toegestaan. We hebben een prachtig terras voor je opgesteld staan met heerlijke loungebanken. Wil je op een handdoek of ligbed op het strand liggen? Dan ben je van harte welkom bij het IJM Strandbad.

Is het toegestaan om in badkleding op het terras te zitten?

Bij het Strandhuys geldt ‘no shirt-no service’ in het restaurant, de serre en het verharde terras. Op de loungebanken op het strand is het wel toegestaan om in badkleding plaats te nemen.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder!

Serre-Strandhuys-IJzeren-Man