IJzeren Man Vught

Boslaan 49
5263 NX Vught

+31 (0)73 657 20 93
info@ijzerenman.nl

Trouwen op een steiger

Hoe bijzonder wil je een bruiloft maken? In de vroege ochtend, met veel licht in de middag of juist in de avond met een ondergaande zon de ceremonie.

Een toast op de steiger of een mooie groepsfoto op het einde. Een steiger voorzien van stroom en een trouwprieel geven extra mogelijkheden om jullie bruiloft compleet te maken.

Het sales team helpt graag een unieke dag voor te bereiden. 

Contact opnemen
Trouwen op een steiger

Trouwlocatie aan het water

Droombruiloft? Trouw aan het strand van de IJzeren Man bij het Strandpaviljoen in Vught!

IJzeren Man Strandpaviljoen is een officiële trouwlocatie in Vught en biedt mogelijkheden om te trouwen in een zaaltje, op het terras of met de voetjes in het zand. Als kersvers bruidspaar toosten met een goed glas bubbels, een heerlijk diner en vervolgens een knalfeest om deze prachtige dag te vieren.

Voor een perfecte afstemming van de wensen voor je bruiloft, willen we jullie graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek bij de IJzeren Man.

Contact opnemen
Trouwlocatie aan het water

Trouwen op het strand

Met je liefde mooie herinneringen aan het strand van de IJzeren Man? Of altijd al de wens gehad om op het strand te trouwen? Het Strandpaviljoen maakt het mogelijk een prachtige ceremonie te verzorgen op het strand, compleet met prieeltje, bloemen en versiering. Of beeld je eens een huwelijksceremonie in tijdens de avond met je voeten in het zand omringd door kaarsen en fakkels, bij ondergaande zon boven het water van de IJzeren Man...

Contact opnemen
Trouwen op het strand

Trouwen op het water

Zie jij het al voor je? Trouwen op het prachtige steiger. Omringd door water en met het mooiste uitzicht over het water... Geef elkaar het ja-woord in een wel heel bijzondere setting! 

Trouwen op het water

Fotoshoot

Bij trouwen horen natuurlijk ook schitterende foto's. Niet alleen om de dag vast te leggen, maar belangrijker nog; om nog heel lang en gelukkig te kunnen nagenieten van deze speciale dag. Wanneer je trouwt bij de IJzeren Man hoef je niet ver! Gebruik de bosrijke omgeving van de Brabantse recreatieplas, maak mooie kiekjes samen op de steiger of schiet de mooiste plaatjes met de voetjes in het zand.

Fotoshoot

Feestavond

Hoe sluit je de mooiste dag uit je leven af? Met een knalfeest natuurlijk! Bij het Strandpaviljoen heb je de keuze uit drie verschillende ruimtes, die ieder geschikt zijn voor een mooi feest. Goeie muziek, gave verlichting, lekkere hapjes en natuurlijk het leukste gezelschap maken een avond om nooit meer te vergeten. Helemaal af maak je je feest met extra entertainment als bijvoorbeeld een live saxofonist of gitarist, cocktailbar of oesterman.

Feestavond

Romantisch diner

Gebruik met jullie gasten een heerlijk diner uit de keuken van de IJzeren Man. Kies uit bijvoorbeeld shared dining om samen met je gasten te delen, een walking dinner om al borrelend het diner te nuttigen, een drie gangen diner aan mooi ingedekte lange tafels of misschien wel een beach barbecue op het terras! Eindeloze mogelijkheden met voor ieder iets bijzonders.

Romantisch diner