Drakenboot event

Teambuilding op het water

Een ware teamtraining waarbij je samen op zoek gaat naar de ultieme samenwerking. Stap met je team in de drakenboot op zoek naar het ritme van de trommelaar en slaag erin om met de peddels gelijktijdig de slagen te maken. De boot komt langzaamaan op snelheid en glijdt uiteindelijk op hoog tempo door het water. Het doel is om als eerste over de finishlijn te komen en de snelste tijd te klokken. Welk team vindt het juiste ritme en is het snelst?

Drakenbootvaren is een zeer geschikte activiteit om het team weer op scherp te zetten. Samenwerken en communicatie zijn belangrijke vaardigheden voor het drakenbootvaren, wat een waardevolle bijdrage levert aan de teambuilding. Krijg (opnieuw) de slag te pakken met het team!

Drakenboot event

Wat gaat er gebeuren?

Drakenboot-event-teamtraining

Instructie

Na een korte instructie van de instructeur en wat oefeningen op het droge is het tijd voor het échte werk. Instappen maar!

Drakenboot-event-Brabant

Oefenen

Eenmaal in de boot vaar je een oefenronde om gewend te raken aan de boot. Luister goed en volg het ritme van de trommelaar!

Drakenboot-varen-activiteiten-IJM-Outdoor

Competitie

Na het oefenen kan de strijd echt beginnen! De drakenboten worden in de startpositie gelegd en de race kan beginnen… Peddels ready?… GO!

Drakenboot-varen-event

Teambuilding

Een goede samenwerking is vereist om de boot soepel door het water te laten glijden. Komen jullie als team in hetzelfde ritme?

  • 1,5 uur
  • 22,94 p.p.

Prijzen

Vanaf 30 deelnemers | 22,94 p.p.

Prijzen in € en excl. 9% BTW.

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Stuurman of -vrouw
  • Entree IJM Strandbad

Goed om te weten

Teamtraining

“Even gepolst bij de deelnemers; het was een geslaagde middag! Het programma minder nat dan gedacht, leuke opdrachten en goede instructie.”

35 deelnemers

Bedrijfsuitje

“Alle deelnemers vonden het een erg leuk programma. Ga zo door!”

40 deelnemers

Teambuilding

“Hard werken, maar erg leuk in elkaar gezet met een goede opbouw.”

62 deelnemers

Teamuitje

“Enorme teamstrijd en competitie waarbij stiekem flink wordt gewerkt aan de teambuilding. Heel leuk met een afsluitende barbecue.”

80 deelnemers

Anderen bekeken ook