Winteractiviteiten bij IJzeren Man Vught

De IJzeren Man in Vught is een prachtig recreatiegebied, dat het hele jaar door diverse winteractiviteiten biedt voor bezoekers van alle leeftijden. Je zult ons wellicht wel kennen van ons zonovergoten strand, maar ook in het winterseizoen zijn hier tal van leuke winter uitjes te beleven! Of je nu van actie en avontuur houdt of gewoon wilt genieten van de serene winterse omgeving, de IJzeren Man heeft voor elk wat wils.

Winteractiviteiten en -events voor het hele gezin

Een van de populairste winteractiviteiten bij de IJzeren Man is de kerstmarkt. Zodra de temperaturen dalen en de meren (bijna) bevriezen, wordt de IJzeren Man omgetoverd tot een winters paradijs. Mensen komen van heinde en ver voor de gezelligheid, leuke standjes en een goede kop chocolademelk natuurlijk.

Naast de kerstmarkt biedt de IJzeren Man ook andere spannende winteractiviteiten. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan het halloween klimmen in een donker klimbos met enge figuren. Trek je klimuitrusting aan en zet je schrap voor de spannendste klimroute van je leven.

Jeu-de-boules-toernooi-IJM

Diverse winter uitjes, van relaxen tot adrenaline kicks

Voor de avontuurlijke types zijn er ook mogelijkheden voor winterse sportactiviteiten bij de IJzeren Man. Zoals de Santa Run of de nieuwjaarsduik!

Winteractiviteiten bij de IJzeren Man zijn voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich vermaken in de grote speeltuin, die het hele jaar geopend is. En ouder kunnen terecht in een van onze gezellige horecazaken om te genieten van een warme drank bij een vuurtje met een prachtig winters uitzicht.

winteractiviteiten

Blijf op de hoogte van onze winter uitjes, winteractiviteiten en events!

Kortom, de IJzeren Man in Vught biedt een scala aan winteractiviteiten voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve of spannende winteractivtieit, een rustige wandeling wilt maken of wilt genieten van onze winter seizoenkaart in ‘t Strandhuys, de IJzeren Man heeft het allemaal. Dus, wanneer de winter aanbreekt, ga dan naar de IJzeren Man en geniet van al het plezier en de opwinding die deze prachtige locatie te bieden heeft dit seizoen. Bekijk de agenda op onze website en reserveer het ticket voor jouw favoriete winteractiviteit in de webshop!

Halloween-klimmen-bij-IJM